BlackBerry, Ακύρωσε δύο smartphones, όπως και το συνέδριο BlackBerry LIVE

Η BlackBerry ακύρωσε την κυκλοφορία δύο smartphones με BlackBerry 10 των οποίων η ανάπτυξη είχε ξεκινήσει από τότε που το Thorsten Heins ήταν ο CEO της εταιρείας. Οι κωδικές ονομασίες των συσκευών ήταν BlackBerry Cafe και BlackBerry Kospi. Και τα δύο ήταν low-end handsets και προορίζονταν για πώληση σε αναπτυσσόμενες αγορές. Τώρα όμως την κατασκευή τέτοιων κινητών θα αναλάβει η εταιρεία Foxconn.

Μετά την υπογραφή της πενταετούς συμφωνίας με την Foxconn, η τελευταία αναμένεται να αναλάβει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την διαχείριση των low-end συσκευών στις αναδυόμενες αγορές. Το πρώτο smartphone που θα κατασκευαστεί έχει την κωδική ονομασία Jakarta, και θα κυκλοφορήσει στην Ινδονησία τον ερχόμενο Απρίλιο. Όσο αφορά στην συμφωνία, η BlackBerry υποτίθεται ότι θα λάβει ένα συγκεκριμένο ποσό για την επένδυση της, και όποιο κέρδος προκύψει πάνω από αυτό το ποσό θα μοιραστεί ανάμεσα στις Foxconn και BlackBerry.

Η εταιρεία μαθαίνουμε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο high-end μοντέλα επίσης, γνωστά με τις ονομασίες Ontario και Windermere.

Το μεγάλο, γνωστό συνέδριο επίσης της εταιρείας, BlackBerry LIVE ακυρώθηκε για το 2014. Η εταιρεία προτιμάει να το αντικαταστήσει, τουλάχιστον για φέτος, με μερικά μικρότερα συνέδρια τα οποία θα πραγματοποιήσει σε διάφορες χώρες του κόσμου, σε μία προσπάθεια να αποδειχτούν χρησιμότερα για αυτούς που θα τα παρακολουθησουν.

BlackBerry, BlackBerry, Ακύρωσε δύο smartphones, όπως και το συνέδριο BlackBerry LIVE

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Apple iPhone 5S featured

Foxconn: Ο βασικός προμηθευτής της Apple επενδύει 1,54 δισ. δολάρια στην Ινδία

H Foxconn σχεδιάζει να επεκτείνει τις παραγωγικές της δυνατότητες με μια σημαντική επένδυση 1,54 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ινδία.

Gear AirPods Apple Foxconn

Η Foxconn κατασκευάζει AirPods για πρώτη φορά – Nέο εργοστάσιο στην Ινδία

Ο προμηθευτής της Apple, Foxconn, κέρδισε μια παραγγελία για την κατασκευή AirPods για πρώτη φορά, αναφέρει το Reuters.

Business Apple featured Foxconn

Foxconn: Πωλήσεις ρεκόρ από τον προμηθευτή της Apple τον Ιανουάριο

Οι πωλήσεις της Foxconn τον Ιανουάριο σημείωσαν ρεκόρ μετά την αποκατάσταση της παραγωγής στο μεγαλύτερο εργοστάσιο iPhone στον κόσμο.

Business Foxconn

Foxconn: Πτώση των εσόδων κατά 12,3% τον Δεκέμβριο

Tα προβλήματα παραγωγής που δημιουργήθηκαν λόγω κορωνοϊού στο εργοστάσιο της Foxconn στην Zhengzhou είχαν ως αποτέλεσμα η Foxconn να καταγράψει μείωση εσόδων κατά 12,3% τον Δεκέμβριο.