BlackBerry DTEK50: Επίσημα το δεύτερο Android με τιμή 339 ευρώ

Μετά από πολλές διαρροές, ανακοινώθηκε επίσημα το δεύτερο BlackBerry Android smartphone στη σειρά. Πολλές φορές είχε αναφερθεί ως Hamburg, Neon, DTEK50 και τελικά επιλέχθηκε η επίσημη ονομασία να είναι BlackBerry DTEK50.

Το BlackBerry DTEK50 είναι ένα rebranded Αlcatel Idol 4, έρχεται με προ-εγκατεστημένο BlackBerry Hub και BlackBerry keyboard, ενώ το DTEK software παρακολουθεί το επίπεδο ασφάλειας και κάνει τις απαραίτητες συστάσεις. Παρακολουθεί τα apps και σε ειδοποιεί όταν κάποιος τραβά φωτογραφίες ή video εν αγνοία σου, ή όταν έχει πρόσβαση σε επαφές και τοποθεσία. Το ίδιο ισχύει για την αποστολή SMS ή το άνοιγμα του μικροφώνου.

Επιπλέον, το smartphone έχει programmable BlackBerry Convenience Key, pop-up widgets, BlackBerry Device Search, Instant Actions και Gesture Controls. Οι Καναδοί δεν θα μπορούσαν να μην βάλουν τις δικές τους πινελιές στο Android και το “πιο ασφαλές smartphone στον κόσμο”, όπως το χαρακτηρίζουν.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το BlackBerry DTEK50 έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, Adreno 405 GPU, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης. Η κάμερα είναι 13 Megapixel με phase detection auto focus, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, έχει μη αποσπώμενη μπαταρία 2610mAh με υποστήριξη Qualcomm Quick Charge 2.0 και φυσικά τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Οι προ-παραγγελίες για το BlackBerry DTEK50 έχουν ήδη ξεκινήσει από την σελίδα της BlackBerry σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Καναδά και ΗΠΑ με τιμή 339 ευρώ, 275 λίρες Αγγλίας και 299 δολάρια, αντίστοιχα. Η διαθεσιμότητα ξεκινά την εβδομάδα από 8 Αυγούστου.

Δείτε τα video:

BlackBerry DTEK50 official, BlackBerry DTEK50: Επίσημα το δεύτερο Android με τιμή 339 ευρώ

BlackBerry DTEK50 official, BlackBerry DTEK50: Επίσημα το δεύτερο Android με τιμή 339 ευρώ

BlackBerry DTEK50 official, BlackBerry DTEK50: Επίσημα το δεύτερο Android με τιμή 339 ευρώ

BlackBerry DTEK50 official, BlackBerry DTEK50: Επίσημα το δεύτερο Android με τιμή 339 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Μπράβο για τη μισή τιμή σε σχέση με το Priv αλλά και πάλι γιατί να πάρεις αυτό κι όχι το Samsung S6 με αυτά τα χρήματα;

Και ωραία η Dtek εφαρμογή σε ειδοποιεί για την ασφάλεια σου (και καλά), εσύ τι κάνεις;;; το βάζεις στο flight Mode και το έχεις για mp3 player; :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.