BlackBerry (IFA 2018): Προσκλήσεις για την IFA 2018 και παρουσίαση νέου smartphone;

blackberry πρόσκληση ifa 2018 παρουσίαση smartphone, BlackBerry (IFA 2018): Προσκλήσεις για την IFA 2018 και παρουσίαση νέου smartphone;

Η BlackBerry ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων σε event για τις 30 Αυγούστου στο Βερολίνο, μια ημέρα πριν η μεγάλη έκθεση IFA 2018 ανοίξει τις πύλες της, ενώ ταυτόχρονα δημοσιοποίησε teaser για παρουσίαση smartphone, με της φήμες να θέλουν να είναι το KEY2 LE.

Η μια εταιρεία μετά την άλλη ετοιμάζονται για τη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας IFA 2018 και η BlackBerry δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η πρόσκληση που έχει δημοσιεύσει προμηνύει πως κάτι ετοιμάζει, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει teaser video της ίδιας της εταιρείας που δείχνει την πλάτη ενός νέου smartphone, το οποίο μοιάζει πολύ με το KEY2 LE που έχει διαρρεύσει σε φωτογραφίες.

Η συσκευή αυτή αναμένεται να είναι μια πιο οικονομική έκδοση του του BlackBerry KEY2 με το Geekbench να αναφέρει πως διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 660 και 4GB RAM, και μένει να δούμε την παρουσίαση της BlackBerry για να διαπιστώσουμε ποιό smartphone θα παρουσιάσει και τι νέο έχει να προσφέρει στην αγορά.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως για ακόμα μια χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση IFA 2018 στο Βερολίνο μεταξύ 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.