BlackBerry Key2: Έτσι θα είναι το επόμενο Android μοντέλο της εταιρείας

Key2, BlackBerry Key2: Έτσι θα είναι το επόμενο Android μοντέλο της εταιρείας

To BlackBerry Key2 είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις 7 Ιουνίου και ο συνήθης ύποπτος Evan Blass μας έδωσε στο «πιάτο» τα επίσημα renders της συσκευής δημοσιεύοντας μία press φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Twitter.

Τα renders αποκαλύπτουν την πρόσθια όψη της νέας συσκευής, την οποία καταλαμβάνει η οθόνη αφής και το φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο τεσσάρων γραμμών, ένα συνδυασμό που έφερε στο προσκήνιο ο προκάτοχος KeyOne, στην κατηγορία των Android συσκευών.

Ταυτόχρονα, ξεχωρίζει η προσθήκη της διπλής κάμερας και του LED flash στην πίσω όψη. Η πλάτη του Key2 φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από ελαστική επίστρωση με αυλάκια, υλικό που δε γλιστράει στο κράτημα, παρόμοιο με του KeyOne, ενώ από τη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε και την υποδοχή 3,5 mm στο επάνω μέρος.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, το BlackBerry Key2 θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 660 chipset της Qualcomm, σε συνδυασμό με 4GB ή 6GB of RAM και αποθηκευτικό χώρο της τάξεως των 64GB ή 128GB. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3360 mAh, ενώ το σύστημα της διπλής κάμερας στο πίσω μέρος περιλαμβάνει φακούς 12 MP + 8 MP. Για λήψεις selfies το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8 MP.

Το νέο BlackBerry smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει με Android 8.1 Oreo out of the box και αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση με σήμα κατατεθέν το QWERTY πληκτρολόγιο της εταιρείας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ηρακλής

Καλύτερη αυτονομία δηλαδή ποιο έχει το key1 η το key2 βάση χαρακτηριστικών;

ΝΙΚΟΣ

Θα ήθελα να δω ένα τύπου passport (με ή χωρίς φυσικό keyboard) με μια γρήγορη rom

Χρήστος Λαμπρόπουλος

Καλη σας μέρα.
Επιθυμώ να αγοράσω το BLACKBERRY Key2 6 gb ram, 64 gb store.
Μαύρο.
Το τηλέφωνό μου είναι 6976550359.
Θα ήθελα να επικοινωνήσουμε.

Χρήστος Λαμπρόπουλος

Αν θέλω να το αγοράσω, τι κάνω;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.