BlackBerry KEY2 LE με 4.5’’ FHD+ οθόνη, QWERTY πληκτρολόγιο, dual κάμερα και SD636 SoC [IFA 2018]

BlackBerry KEY2 LE, BlackBerry KEY2 LE με 4.5’’ FHD+ οθόνη, QWERTY πληκτρολόγιο, dual κάμερα και SD636 SoC [IFA 2018]

Η BlackBerry παρουσίασε στην IFA 2018 τη “lite” έκδοση του επαγγελματικού smartphone KEY2 με ονομασία BlackBerry KEY2 LE, το οποίο διατηρεί τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου «αδερφού», αποτελώντας ωστόσο μία πιο προσιτή επιλογή προς το ευρύ κοινό.

Το BlackBerry KEY2 LE διατηρεί το σχεδιασμό του KEY2, ο οποίος περιλαμβάνει οθόνη 4.5 ιντσών, ανάλυσης 1620 x 1080 pixels και αναλογίας 3:2, καθώς επίσης και φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY τεσσάρων σειρών, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο πλήκτρο spacebar, επανασχεδιασμένο πλαίσιο και το νέο Speed Key για πιο προσαρμοσμένη εμπειρία στη συντόμευση των πλήκτρων.

BlackBerry KEY2 LE, BlackBerry KEY2 LE με 4.5’’ FHD+ οθόνη, QWERTY πληκτρολόγιο, dual κάμερα και SD636 SoC [IFA 2018]

Το νέο σασί του είναι ελαφρύτερο με βάρος 156 γραμμάριων και περίβλημα από polycarbonate υλικό με ματ επίστρωση στο πίσω μέρος για καλύτερο κράτημα. Στο εσωτερικό του νέου μοντέλου βρίσκεται το Snapdragon 636 SoC με 4GB μνήμης RAM, ενώ οι επιλογές στο χώρο αποθήκευσης θα είναι δύο: 32 GB και 64GB με δυνατότητα επέκτασης.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται η διπλή κάμερα 13MP + 5MP με Dual Tone LED Flash, ενώ για τη λήψη selifes διατηρεί μία κάμερα 8MP μπροστά.

Το BlackBerry KEY2 LE θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο μήνα σε τρία χρώματα, Slate, Champagne και Atomic με Android 8.1 Oreo και μπαταρία 3.000mAh με υποστήριξη 18W QC3.0. Η τιμή του στην Ευρώπη θα είναι 399 ευρώ για την έκδοση των 32GB και €429 τη μεγαλύτερη με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου.

BlackBerry KEY2 LE, BlackBerry KEY2 LE με 4.5’’ FHD+ οθόνη, QWERTY πληκτρολόγιο, dual κάμερα και SD636 SoC [IFA 2018]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Διορθώστε στο άρθρο το μέγεθος της οθόνης. δεν νομίζω ότι έχει 16 ίντσες!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.