BlackBerry KEY2 LE με Snapdragon 660, 4GB/32GB σε προσιτή τιμή;

blackberry key2 le snapdragon 660 4gb ram 32gb, BlackBerry KEY2 LE με Snapdragon 660, 4GB/32GB σε προσιτή τιμή;

Μετά την κυκλοφορία του BlackBerry KEY2, η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει μια πιο οικονομική έκδοση με την ονομασία KEY2 LE, με τεχνικά χαρακτηριστικά ελαφρώς μικρότερης ισχύος αλλά αντάξια της κατηγορίας του.

Το BlackBerry KEY2 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και η εταιρεία αναπτύσσει, αν δεν έχει ήδη ολοκληρώσει, το KEY2 LE το οποίο ενδεχομένως να είναι η συντομογραφία του “Lite Edition”. Ο κωδικός του μοντέλου είναι BBE100 και φωτογραφία που διέρρευσε το δείχνει να έχει ένα κόκκινο “σιρίτι” περιμετρικά της συσκευής ενώ το υλικό κατασκευής του μοιάζει να είναι πλαστικό με την πλάτη να έχει υφή για να μη γλιστράει από το χέρι του χρήστη.

Το BlackBerry KEY2 LE εμφανίστηκε και στη βάση δεδομένων του Geekbench και αποκαλύφθηκε μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του. Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε να διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή με το KEY2, τον οκταπύρηνο Snapdragon 660 χρονισμένο στα 1.61GHz, με τη διαφορά να βρίσκεται στη μνήμη RAM μιας και διαθέτει 4GB, τη στιγμή που το KEY2 διαθέτει 6GB.

Αναφορικά με το λειτουργικό σύστημα του BlackBerry KEY2 LE, το Geekbench δείχνει πως διαθέτει την έκδοση Android, 8.1.0 Oreo, ενώ από τη στιγμή που προορίζεται σαν τη Lite έκδοση του KEY2, δε θα προκαλέσει έκπληξη αν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δούμε τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να μειώνεται στα 32GB αλλά και μια οθόνη με χαμηλότερη ανάλυση, ενώ και η τιμή του αναμένεται να είναι μικρότερη του BlackBerry KEY2.

blackberry key2 le snapdragon 660 4gb ram 32gb, BlackBerry KEY2 LE με Snapdragon 660, 4GB/32GB σε προσιτή τιμή;

blackberry key2 le snapdragon 660 4gb ram 32gb, BlackBerry KEY2 LE με Snapdragon 660, 4GB/32GB σε προσιτή τιμή;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

καμιά παραλλαγή θα είναι για καμιά Κίνα λογικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.