Blackberry KeyOne: Το πρόβλημα της οθόνης διορθώθηκε μετά από προτροπή youtuber

BlackBerry Keyone πρόβλημα οθόνη, Blackberry KeyOne: Το πρόβλημα της οθόνης διορθώθηκε μετά από προτροπή youtuber

Το πρόβλημα της οθόνη που ξεκολλούσε πολύ εύκολα διόρθωσε το Blackberry KeyOne ύστερα από προτροπή ενός youtuber.

Το Blackberry KeyOne έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον κόσμο της τεχνολογίας, αποτελώντας μια εξαιρετική εναλλακτική στις σημερινές ναυαρχίδες των Apple, Samsung, LG κλπ. Δυστυχώς όμως, αρκετοί χρήστες έκαναν παράπονα για την ασθενή κατασκευή και έλλειψη στιβαρότητας. Ο γνωστός youtuber JerryRigEverything αποφάσισε να ασχοληθεί με το κινητό και κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι αρκετά ευάλωτο, ενώ η οθόνη αποκολλιούνταν τρομακτικά εύκολα από το υπόλοιπο σώμα. Ο ίδιος συνέστησε στην Blackberry να διορθώσει το ζήτημα και η εταιρεία τον άκουσε, δημοσιεύοντας μάλιστα και την ανάλογη ανακοίνωση.

Πρίν από μερικές ημέρες, ο Zack Nelson (γνωστός και ως προαναφερθέντας JerryRigEverything) αγόρασε ένα νέο Blackberry KeyOne για να δοκιμάσει εκ νέου τις αντοχές του, δεδομένου οτι η εταιρεία είχε διορθώσει το σοβαρό ζήτημα της εύκολα αποκολλώμενης οθόνης. Αν και το κουτί των δύο μοντέλων (εκείνου που αγόρασε πρίν από μερικούς μήνες με αυτό που πήρε τώρα) ήταν ακριβώς τα ίδια, στην νέα συσκευή παρατηρήθηκε τεράστια βελτίωση. Μάλιστα, η οθόνη πλέον ήταν τόσο δύσκολο να ξεκολλήσει από το σώμα που ο Zack στην προσπάθεια του την έσπασε. Μπορεί αυτό να φαίνεται κακό για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε επισκευή του KeyOne τους αν χαλάσει, όμως η πρόσβαση στο εσωτερικό του smartphone γίνεται χωρίς την αποκόλληση της οθόνης.

Τελικά, ο δημοφιλής youtuber αφαίρεσε το KeyOne από το “ράφι της ντροπής”, στο οποίο βρίσκονται όλες οι συσκευές που έχουν αποτύχει στα τεστ αντοχής του (κυρίως το τεστ λυγίσματος, με το οποίο συγκεκριμένα αποκολλιούνταν η οθόνη του KeyOne). Αξίζει έπαινος στην Blackberry για την έγκαιρη ανάληψη ευθυνών και διόρθωση του προβλήματος.

Η εταιρεία έχει ήδη γνωστοποιήσει πως όσων τα KeyOnes παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα με εκείνο του JerryRigEverything, θα αντικατασταθούν με νέο μοντέλο. Δυστυχώς έχουν υπάρξει περιπτώσεις στις οποίες οι κατασκευαστές, παρά την γνώση που είχαν σχετικά με πρόβλημα προϊόντος τους (εύκαμπτο iPhone 6 Plus, bootloop στο LG G4), δεν προχώρησαν σε βελτίωση των επόμενων παρτίδων. Ας ελπίσουμε πως το παράδειγμα της Blackberry θα ακολουθούν από εδώ και πέρα όλες οι εταιρείες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones BlackBerry KeyOne CES 2018

BlackBerry KeyOne Bronze Edition: Τώρα και σε χάλκινο χρώμα [CES 2018]

Το BlackBerry KeyOne Bronze Edition παρουσίασε η TCL στο πλαίσιο της CES 2018, το οποίο υποστηρίζει διπλή SIM.

Smartphones Android Blackberry BlackBerry KeyOne

BlackBerry: Ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του KEYone;

Το BlackBerry KEYone ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο Φεβρουάριο και θεωρείται η καλύτερη πρόταση της εταιρείας. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η BlackBerry, εξακολουθεί να διαθέτει ομώνυμα smartphones στην αγορά. Φαίνεται μάλιστα πως ετοιμάζει τον νέο της εκπρόσωπο.

Smartphones Android Smartphones Blackberry BlackBerry KeyOne

BlackBerry KEYone Black Edition: Σύντομα διαθέσιμο με 4GB RAM [IFA 2017]

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται το BlackBerry KEYone Black Edition στις υπόλοιπες αγορές, όπως ανακοίνωσε η TCL στην IFA 2017.

Smartphones Android Android Smartphones Black Friday

BlackBerry KeyOne με ελαττωματική οθόνη;

Δεν πρόλαβαν να περάσουν καλά καλά μερικές μέρες από την κυκλοφορία του BlackBerry KeyOne και πολλοί χρήστες, διαπιστώνουν ότι η οθόνη του δεν είναι καλά κολλημένη με το υπόλοιπο smartphone.