BlackBerry Keyone: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες με τιμή 599 ευρώ [Γερμανία]

Το ΒlackBerry Keyone είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην Γερμανία και οι αποστολές αναφέρεται ότι θα ξεκινήσουν από 5 Μαϊου, αλλά η ημερομηνία είναι πολύ πιθανό να αλλάξει. Το κινητό εμφανίστηκε στη Media Markt με τιμή στα 599 ευρώ.

Το νέο smartphone που φέρει το brand της BlackBerry ανακοινώθηκε επίσημα στην MWC 2017, τον περασμένο μήνα και είναι ένα διαφορετικό Android μοντέλο από τα υπόλοιπα. Έρχεται με full QWERTY πληκτρολόγιο με κάθε κουμπί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια συντόμευση ενώ σου επιτρέπει ακόμη να το χρησιμοποιήσεις ως trackpad.

Το BlackBerry Keyone ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 625, οθόνη 4.5 ιντσών Full HD, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Οι διαστάσεις του είναι 149.3×72.5×9.4 και ζυγίζει 180 γραμμάρια. Η κάμερα είναι 12 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX378, 4K video στα 30 fps, φακό f/2.0, η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel fixed-focus και 1080p video. Ενσωματώνει μπαταρία 3505mAh που φορτίζει στο 50% σε 36 λεπτά και USB Type-C.

BlackBerry keyone price, BlackBerry Keyone: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες με τιμή 599 ευρώ [Γερμανία]

BlackBerry keyone price, BlackBerry Keyone: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες με τιμή 599 ευρώ [Γερμανία]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΦΝ

Ωραιο και με στυλ τηλ με το μπραντ BB ….φυσικα πρακτικό για όποιον θελει φυσικό πληκτρολογιο. Προσωπικά θα μου αρεσε χωρις πληκτρολογιο και με πιο αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη τιμη ειδικα στον επεξεργαστή & κάμερα.
Παντως η επανεμφάνιση της εταιρίας και με έμμεσο τροπο στα τηλ παλι με νεα μοντέλα …δινει πιο ενδιαφερον στην αγορα με οερισσοτερες επιλογες.

Akis

Τιμολόγηση έξω από κάθε λογική.

vasilist

Ωραίο φαίνετε έχει ένα δικό του στυλ.

Μανώλης

@ΦΝ συμφωνώ και μη σου πω ότι το σκέφτομαι κιολας για μετά τα Χριστούγεννα 2017 που θα έχει μια πιο λογική τιμή στα 350€-400€.

@Akis, διαφωνώ για το συγκεκριμένο μοντέλο, για τα άλλα ναι, ειδικά το Q10 του 2013 και το Priv του 2015.. Καλό ξεκίνημα κάνει στα 600 ευρώ που δείχνει ότι μετά το καλοκαίρι θα είναι κάτω από 500€ και πιο προσιτό! Έχει και καλά χαρακτηριστικά για να σταθεί σαν πρώτη συσκευή!

Πάνος

Θα ήταν ωραίο με συρόμενο πληκτρολόγιο.

Chris966

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!! Και αν δεν είχε φυσικό πληκτρολόγιο θα ήταν ακόμα ωραιότερο…
Συγχαρητήρια στην ΒΒ.

ZURA

Από ντιζάιν ωραίο αλλά από τιμή εξαθλιωτική. 599€ και να φοράει SD 625; απαπα…

Techskepticon

Ξέρει κανείς αν συνεχίζει αξιόπιστες αναβαθμίσεις στα android της;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.