BlackBerry Motion: Το πρώτο video

To BlackBerry Motion ανακοινώθηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα, είναι ένα “all touch” κινητό με την μεγαλύτερη μπαταρία που έχουμε δει σε κινητό της εταιρείας και έχει πιστοποίηση IP67 για να είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη σε ορισμένες περιοχές με τιμή περίπου 460 δολάρια και οι πωλήσεις ξεκινούν 22 Οκτωβρίου. Το BlackBerry Motion θα γίνει διαθέσιμο και Ευρώπη με τιμή στα 499 ευρώ.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε το πρώτο video από το νέο της μοντέλο, στο οποίο αρχικά επικεντρώνεται στο design και στη συνέχεια τονίζει software features.

BlackBerry Motion video, BlackBerry Motion: Το πρώτο video

Το BlackBerry Motion έχει οθόνη 5.5-inch Premium Anti-Scratch ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (FHD), οκταπύρηνη CPU και Adreno 506 GPU, μπαταρία 4000mAh, μνήμη RAM 4GB, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει ενσωματωθεί στο home button. Με την πιστοποίηση IP67, μπορεί να βυθιστεί σε 1.5 μέτρο νερό για 30 λεπτά, ενώ είναι ανθεκτικό και στη σκόνη. Έχει αλουμινένιο frame, χάρη στην υποστήριξη Quick Charge 3.0, η μπαταρία φορτίζει στο 50% μέσα σε 40 λεπτά. Τρέχει Android 7.1 Nougat και θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 (Oreo) το 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άγγελος

Πολύ μαρέσει.

Λεωνίδας

Πάρα πολύ καλό!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.