BlackBerry Motion: Επίσημα με μπαταρία 4000mAh και αδιάβροχο

BlackBerry Motion official, BlackBerry Motion: Επίσημα με μπαταρία 4000mAh και αδιάβροχο

Ανακοινώθηκε επίσημα το BlackBerry Motion, ένα “all touch” κινητό με την μεγαλύτερη μπαταρία που έχουμε δει σε κινητό της εταιρείας. Η μπαταρία είναι 4000mAh, ενώ το Motion είναι και το πρώτο κινητό με πιστοποίηση IP67. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να βυθιστεί σε 1.5 μέτρο νερό για 30 λεπτά, ενώ είναι ανθεκτικό και στη σκόνη.

Το BlackBerry Motion διαθέτει οθόνη 5.5-inch Premium Anti-Scratch ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (FHD), για τον επεξεργαστή δεν δόθηκαν πληροφορίες, αλλά προηγούμενες αναφορές έχουν κάνει λόγο για οκταπύρηνη CPU και Adreno 506 GPU. Η μνήμη RAM είναι 4GB, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει ενσωματωθεί στο home button.

Το κινητό έχει αλουμινένιο frame, χάρη στην υποστήριξη Quick Charge 3.0, η μπαταρία φορτίζει στο 50% μέσα σε 40 λεπτά. Τρέχει Android 7.1 Nougat και θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 (Oreo) το 2018.

BlackBerry Motion official, BlackBerry Motion: Επίσημα με μπαταρία 4000mAh και αδιάβροχο

Μαζί με το BlackBerry Motion έρχεται και το “Locker,” που θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν αρχεία και φωτογραφίες σε μια περιοχή στην εσωτερική μνήμη, όπου θα απαιτείται κωδικός PIN ή δαχτυλικό αποτύπωμα για να έχει κανείς πρόσβαση. Το Locker Mode στέλνει τις φωτογραφίες στην “περιοχή” αυτή της μνήμης αντί για το cloud.

Το BlackBerry Motion θα κυκλοφορήσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία μέσα στις επόμενες μέρες, αργότερα μέσα στον Οκτώβριο θα έρθει σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές. Η τιμή του είναι περίπου στα 463 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Πολύ όμορφο σε καλή τιμή και με την αξιοπιστία ΒΒ με ό, τι αυτό συνεπάγεται

combo

Μπράβο….

NikosAr

Ωραίο … περιμένουμε

Χρήστος τ

Πανέμορφο σαν τα κινητά της Sony.

Αστέριος Στέλιος

Όμορφο με αρκετή ομοιότητα με παλιότερο μηλοτηλεφωνο. Αυτό κάτω εκεί το home button τι χωράφι είναι !!!!

bezilys

Μαρεσει πολύ λένε ότι είναι ωραίο αλλά τ sony που μοιάζουν λίγο με αυτο στο ορθογώνιο σχήμα που βλέπω τα λέτε άσχημα χαχαχα

Χρήστος Β.

Πολύ όμορφο και με τεράστια μπαταρία. Πέρα από αυτά, θεωρώ πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των BlackBerry κινητών είναι το hub. Αν το έχεις δουλέψει, κολλάς.
Επίσης το Multimedia button (pause/play) το βρίσκω πολύ εξυπηρετικό.

Χρήστος Β.

Έχει ενδιαφέρον πως η Blackberry έβαλε αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο home button, ενώ η apple χρησιμοποίησε στο iphoneX το gesture της Blackberry (από το BB10) αντί για home button.
Είναι αυτό που λέμε, “Εκεί που είσαι ήμουν κι εδώ που είμαι θα ‘ρθεις”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.