BlackBerry Motion: Αναμένεται με τιμή 499 ευρώ σε ευρωπαϊκές χώρες

BlackBerry Motion price 499 eurs, BlackBerry Motion: Αναμένεται με τιμή 499 ευρώ σε ευρωπαϊκές χώρες

Το BlackBerry Motion, το “all touch” κινητό της εταιρείας με την καλύτερη μπαταρία και το πρώτο της αδιάβροχο, έγινε επίσημο εχθές. Για την τιμή και τη διαθεσιμότητα δόθηκαν πληροφορίες για τις αγορές της Μ. Ανατολής, όπου και θα κυκλοφορήσει αρχικά.

Μάλιστα οι προ-παραγγελίες του BlackBerry Motion ξεκίνησαν ήδη με τιμή που είναι περίπου στα 460 δολάρια και οι αποστολές αναμένονται από 22 Οκτωβρίου.

Για την αγορά της Ευρώπης δεν έχουν δοθεί ακόμη επίσημες πληροφορίες από την εταιρεία, αλλά μαθαίνουμε από το ολλανδικό κατάστημα λιανικής, Belsimpel, ότι η τιμή του θα είναι στα 499 ευρώ. Αν ισχύει η τιμή, το BlackBerry Motion θα είναι 100 ευρώ φθηνότερο από το BlackBerry Keyone. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη.

BlackBerry Motion price 499 eurs, BlackBerry Motion: Αναμένεται με τιμή 499 ευρώ σε ευρωπαϊκές χώρες

Το BlackBerry Motion διαθέτει οθόνη 5.5-inch Premium Anti-Scratch ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (FHD), για τον επεξεργαστή δεν δόθηκαν πληροφορίες, αλλά προηγούμενες αναφορές έχουν κάνει λόγο για οκταπύρηνη CPU και Adreno 506 GPU. Η μνήμη RAM είναι 4GB, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει ενσωματωθεί στο home button. Έχει αλουμινένιο frame, χάρη στην υποστήριξη Quick Charge 3.0, η μπαταρία φορτίζει στο 50% μέσα σε 40 λεπτά. Τρέχει Android 7.1 Nougat και θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 (Oreo) το 2018.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis GP

Όμορφο έτσι;

Λεωνίδας

Φαίνεται εξαιρετικό και πολύ όμορφο! Μακάρι να ανακάμψουν τα Blackberry!

ΝΙΚΟΣ

Ωραίο και ιδιαίτερο design. Αν το κάτω περιθώριο ήταν ίσο με το πάνω , θα ήταν το ομορφότερο smartphone by far κατά την γνώμη μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.