BlackBerry Motion: Αυτό είναι το πρώτο αδιάβροχο κινητό της BlackBerry;

BlackBerry Motion leaked, BlackBerry Motion: Αυτό είναι το πρώτο αδιάβροχο κινητό της BlackBerry;

Πριν από αρκετό καιρό είχε επιβεβαιωθεί ότι η BlackBerry θα κυκλοφορήσει ένα full-touch αδιάβροχο κινητό κάπου μέσα στον Οκτώβριο. Βρισκόμαστε ήδη μέσα στον Οκτώβριο, η ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά ο @evleaks κάνει τα αποκαλυπτήρια μέσω Twitter.

Το κινητό έχει εμφανιστεί αρκετές φορές ως BlackBerry Krypton παίρνοντας διάφορες πιστοποιήσεις από τις αντίστοιχες αγορές που θα κυκλοφορήσει.

Ο @evleaks ανέβασε την παραπάνω εικόνα στο Twitter, γράφοντας: “Goodbye, Krypton. Hello, BlackBerry Motion”, άρα αν υποθέσουμε ότι οι πληροφορίες του είναι σωστές, το κινητό θα έρθει ως BlackBerry Motion και το Krypton ήταν μια κωδική ονομασία.

Το BlackBerry Motion αναμένεται χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο, στην μπροστινή πλευρά θα υπάρχει μόνο μια μεγάλη οθόνη με ανάλυση λογικά 1080p. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος κάτω από την οθόνη, όπου βλέπουμε και το logo της BlackBerry. Κατά τα άλλα, το Motion θα τρέχει Android, έχει υποδοχή ακουστικών 3.5 χλστ. και φαίνεται πως είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

Η επίσημη ανακοίνωση λογικά θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μέχρι τότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

λογικά στα 599 ευρώ οπότε κινητά όπως το 1+5 είναι μονόδρομος!!!! 😉

Γιάννης

αυτο το μπεζελ εκει κατω ειναι για φυτεμα ντοματας;

ΝΙΚΟΣ

Για ελαιόδεντρα

bezilys

@ΝΙΚΟΣ Χαχαχα έχετε πλάκα εσείς οι μπεζελοφοβικοι!

georgerapp

τα περιθώρια εχουν δωσει την πολυτέλεια να κρινουν ολοι και να κρινουν γρηγορα μια συσκευη.
τωρα το εαν ειναι σωστο να κρινετε στο ποδι και φυσικα απο τον καθε ενα μια συσκευη που ειναι mini pc τηλεφωνο gps μα και φωτογραφικη καμερα μαζι δεν θελω να το σχολιασω.

Λεωνίδας

Πολύ όμορφο κινητό! Κόψτε το πια αυτό με τα bezels…Στο τέλος δεν θα μπορούμε να τα πιάσουμε τα ρημάδια ούτε να βάλεις και θήκη γιατί η οθόνη θα ξεχειλίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.