BlackBerry: Τον Οκτώβριο μοντέλο μόνο με οθόνη αφής

BlackBerry οθόνη αφής, BlackBerry: Τον Οκτώβριο μοντέλο μόνο με οθόνη αφής

Τον Οκτώβριο αναμένεται να λανσάρει η TCL τον “σύντροφο” του BlackBerry KeyOne, ο οποίος όμως θα έρχεται χωρίς καθόλου πληκτρολόγιο , μόνο με οθόνη αφής.

Ο François Mahieu, επικεφαλής παγκόσμιων πωλήσεων της TCL δήλωσε στο πλαίσιο ενημέρωσης για την έκθεση IFA στο Βερολίνο: “Σε δύο μήνες από τώρα, θα έχουμε να επιδείξουμε μια λύση με οθόνη αφής”.

Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς τον Φεβρουάριο η TCL υποσχέθηκε περίπου 3 συσκευές μέσα στο 2017.

Όμως, αυτό που είναι καινούριο είναι ότι μάθαμε πότε περίπου να περιμένουμε την επόμενη συσκευή όπως και επιβεβαιώθηκε το ότι η TCL εργάζεται για την κατασκευή ενός BlackBerry μόνο με οθόνη αφής για όλες τις αγορές.

Σύμφωνα με τον Mahieu, το BlackBerry αφής θα έχει παρόμοια τιμή με αυτή του KeyOne, προκειμένου να εξασφαλιστεί το γεγονός ότι αν μια εταιρεία προσφέρει στους υπαλλήλους του BlackBerry (όπως συνηθιζόταν παλιά), αυτός θα έχει να επιλέξει παραπάνω από ένα.

Το νέο μοντέλο θα αποτελεί μια κατά πολύ αναβαθμισμένη συνέχεια των DTEK 50 και DTEK60.

Ταυτόχρονα, ο Mathieu φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, καθώς το μήνυμά του από την ενημέρωση ήταν: “Μην μας ξεγράφετε σαν κατασκευαστές. Ήρθαμε για να μείνουμε”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Θα ήθελα να δω την BB/TCL σε bezelless κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.