BlackBerry smartphone με 64μπιτο επεξεργαστή το 2015 [φήμες]

Η BlackBerry αναπτύσσει το Ontario ένα high-end smartphone με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.15GHz το οποίο θα αποτελεί μέρος της νέας σειράς “O” ενώ αναμένεται και ένα αντίστοιχο ισχυρό μοντέλο με QWERTY πληκτρολόγιο από τη σειρά “W”. Με αυτές τις κινήσεις στόχος της BlackBerry είναι να συνεχίσει να παράγει αξιόλογα smartphones.

Τα μακρόπνοα σχέδια της BlackBerry έχουν ως στόχο μέσα στο 2015 να παρουσιαστεί και ένα μοντέλο με 64bit επεξεργαστή, οκταπύρηνο με Adreno 430 GPU και μνήμη RAM 4GB.

, BlackBerry smartphone με 64μπιτο επεξεργαστή το 2015 [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones

Blackview Hero 10: Αυτό θα είναι το πιο φθηνό foldable της αγοράς

Το nubia Flip ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο ως το φθηνότερο αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο, με τιμή από μόλις 499 δολάρια.