BlackBerry Passport Silver Edition: Επίσημα με αλλαγές στο design

Αυτό που γνωρίσαμε μέσα από τα leaks ως BlackBerry Dallas, άλλαξε όνομα και ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία ως BlackBerry Passport Silver Edition. Ουσιαστικά έχει αρκετές ομοιότητες με το BlackBerry Passport, αλλά η BlackBerry έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο design του νέου κινητού.

Στο BlackBerry Passport Silver Edition έχει προστεθεί frame από ατσάλι προκειμένου να ενισχυθεί η κατασκευή και η αντοχή του. Το πληκτρολόγιο έχει βελτιωθεί για καλύτερο γράψιμο ενώ στην κάτω πλευρά έχουν στρογγυλοποιηθεί οι γωνίες έτσι ώστε το κινητό να είναι πιο εύκολο στο κράτημα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται ότι παραμένουν ίδια, με οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 1440×1440 pixels, 453ppi, τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 801 2.2GHz, Adreno 330 GPU, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB που σου δίνει προς χρήση τα 25GB, ενώ έχει και υποδοχή για κάρτες microSD έως και 128GB. Έχει κάμερα 13 Megapixel, OIS και διάφραγμα φακού f/2.0, μπροστά κάμερα 2 Megapixel, μπαταρία 3450mAh και τρέχει BlackBerry 10.3.2.

Το BlackBerry Passport Silver Edition είναι διαθέσιμο από website της εταιρείας στα 549 δολάρια.

BlackBerry Passport Silver Edition: Επίσημα με αλλαγές στο design, BlackBerry Passport Silver Edition: Επίσημα με αλλαγές στο design

BlackBerry Passport Silver Edition: Επίσημα με αλλαγές στο design, BlackBerry Passport Silver Edition: Επίσημα με αλλαγές στο design

BlackBerry Passport Silver Edition: Επίσημα με αλλαγές στο design, BlackBerry Passport Silver Edition: Επίσημα με αλλαγές στο design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Εχμ…..

Nick

GTP…K…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.