BlackBerry Priv: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Nougat

blackberry priv nougat update, BlackBerry Priv: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Nougat

Σε λίγους μήνες θα κλείσουν 2 χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του BlackBerry Priv, ενός μοντέλου αρκετά συζητημένου, με κάποιους να τους αρέσει και σε άλλους να μην αρέσει καθόλου. Το κινητό κυκλοφόρησε με Android Lollipop, και αναβαθμίστηκε σε Marshmallow.

Ωστόσο, το Marshmallow ήταν και η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που έδωσε η καναδική εταιρεία στο BlackBerry Priv και στο εξής θα λαμβάνει μόνο διάφορα security patches.

Ο Alex Thurber, General Manager of BlackBerry Mobility Solutions επιβεβαίωσε πως δεν θα έρθει το Android Nougat update και εξήγησε πως για να γίνει αυτό, θα χρειαζόταν η συμμετοχή πολλών πλευρών και κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο. Επομένως, το BlackBerry Priv θα παραμείνει σε Android Marshmallow σε EOL (end of life) status.

Το θετικό είναι ότι ο Thurber δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι το BlackBerry KEYone θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo, κάποια στιγμή. Επιπλέον, τα μελλοντικά BlackBerry smartphones που θα κυκλοφορήσει η TCL μέσα στους επόμενους μήνες, θα διατεθούν είτε με Android Nougat είτε με Oreo. Όσα έχουν Nougat, θα πάνε αργότερα σε Oreo.

Όσο για τη σειρά DTEK, προς το παρόν δεν είναι σαφές αν τα DTEK 50 και 60 θα αναβαθμιστούν σε Android Nougat, αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε επίσημη δήλωση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Αφού με τόση άνεση, εξηγεί ο υπεύθυνος της blackberry ” κινητό 2 χρόνων δεν θα πάρει μεγάλη αναβάθμιση … θα πρέπει λοιπόν με την ίδια άνεση να φτιάχνει 1 κινητό κάθε 7 χρόνια γιατι απλά δεν χρειάζεται καθε χρόνο νέο μοντέλο… απλά και άνετα

petros

Μεγάλη απογοήτευση για τα 14 άτομα παγκοσμίως που έχουν την συσκευή

alex-22-gk

Και το έψαχνα να το πάρω, ευτυχώς! Μία φορά επέλεξα να αγοράσω Blackberry ευτυχώς δεν το κατάφερα 🙂 Μακριά και αγαπημένοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.