BlackBerry Priv: Τέλος η υποστήριξη

BlackBerry Priv support, BlackBerry Priv: Τέλος η υποστήριξη

Το BlackBerry Priv είναι το πρώτο Android smartphone, με το οποίο η εταιρεία επιχείρησε να κάνει αλλαγή πορείας. Κυκλοφόρησε το 2015 και σήμερα η BlackBerry ανακοίνωσε ότι βγαίνει από τη λίστα με τις συσκευές που υποστηρίζει.

Το BlackBerry Priv λάμβανε μηνιαία security updates και στο πλαίσιο της διετούς υποστήριξης που έχει η εταιρεία για τις συσκευές της, ήρθε η ώρα να σταματήσει να υποστηρίζει το Priv.

Η BlackBerry επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις εγγύησης για τη συσκευή. Επιπλέον, σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα ασφαλείας, οι κάτοχοι του BlackBerry Priv θα λάβουν το σχετικό update.

Για τους κατόχους BlackBerry Priv, και BB10, BBOS συσκευών, θα ξεκινήσει ένα trade-up program, με εκπτώσεις και κίνητρα για την αγορά BlackBerry Keyone ή BlackBerry Motion.

Τέλος, η BlackBerry έχει επισημάνει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει BB10 και BBOS για τουλάχιστον δυο ακόμη χρόνια. Ωστόσο, θα ξεκινήσει να κλείνει κάποιες υπηρεσίες όπως BlackBerry World app store (31/12/2019), BlackBerry Travel site (Φεβρουάριος 2018), Playbook video calling (Μάρτιος 2018).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

από RIM, έγινε Blackberry και τώρα με κάτι τέτοιες ανακοινώσεις σε Βλάκ-μπέρυ…

Και εξηγώ: ψάχνεις πελάτες πλέον με το ψαροντούφεκο κι ΟΜΩΣ αντί να δείξεις ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους κατασκευαστές που χρησιμοποιούν Android OS, εσύ ανακοινώνεις το τέλος υποστήριξης μιας υπερβολικά πανάκριβης (για το 2015) συσκευής η οποία παρεμπιπτόντως είχε και ένα σωρό προβλήματα στην αρχή όπως lag!!!

Παπαροκας tiamat

καλα η blackberry ολο μ@@@ εκανε.. , έτσι εφαγε φουντο και ηρεμησε..

JohnWave

Έχει βγάλει ρε παιδιά 5 συσκευές μετά το Priv από όσο είδα στο GSMArena. Που να προλάβει να τις υποστηρίζει όλες αυτές…τις 5…Άλλωστε έχει και 0,0004 μερίδιο αγοράς από ότι διάβασα οπότε με τόσο μεγάλες πωλήσεις γιατί να ενδιαφερθεί να υποστηρίξει τις συσκευές της…Αμέσως να πέσετε να τη φάτε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.