BlackBerry Ζ3, κάνει την πρώτη του εμφάνιση δίπλα στο Ζ10 και Ζ30

Μια φωτογραφία της οποίας η προέλευση είναι από την Μαλαισία δείχνει το BlackBerry Ζ3 μαζί με το BlackBerry Ζ10 και το BlackBerry Ζ30. Αλλά τι είναι αυτό που κάνει να ξεχωρίζει το Ζ3; Αρχικά είναι η πρώτη συσκευή που θα παραχθεί από την Foxconn, με την οποία η BlackBerry έχει συμβόλαιο συνεργασίας για 5 χρόνια.

Η συμφωνία έχει ως εξής, θα κατασκευάσουν συσκευές για αναδυόμενες, χαμηλού εισοδήματος αγορές και η κάθε εταιρία θα έχει 50% από τα συνολικά κέρδη.

Όλες οι συσκευές BlackBerry που είναι διαθέσιμες, αυτή την στιγμή, στις αναδυόμενες, τρέχουν BB OS 7, οπότε ο άλλος λόγος που κάνει το Ζ3 ξεχωριστό είναι ότι θα είναι η πρώτη συσκευή που θα τρέχει το BB OS 10.

Η BlackBerry επιπλέον έχει ανακοινώσει ότι το 9900 θα μπει στην παραγωγή ξανά αλλά δυστυχώς θα τρέχει το BB OS 7.

Το Ζ3 έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης (5 ίντσες) με τον μεγαλύτερο αδερφό του, το Ζ30, αλλά θα έχει διαφορετική ανάλυση σε σχέση με το 540×960 που θα είναι 720×1280.

Το Ζ3 θα είναι διαθέσιμο στην Ινδονησία κατά το τέλος αυτού του μήνα και αργότερα θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

Η BlackBerry έχει μεγάλη ανάγκη να αποκτήσει μερίδιο αγοράς, οπουδήποτε μπορεί να το βρει αυτό καθώς η εταιρία είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Αν με αυτή την κίνηση καταφέρει να εδραιώσει το BB OS 10 σε κάποιες περιοχές ως ανερχόμενο λογισμικό ίσως έχει μια ελπίδα να επιβιώσει σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική αγορά.
, BlackBerry Ζ3, κάνει την πρώτη του εμφάνιση δίπλα στο Ζ10 και Ζ30
, BlackBerry Ζ3, κάνει την πρώτη του εμφάνιση δίπλα στο Ζ10 και Ζ30
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Που ζουν αυτοί οι άνθρωποι

gio

Μακάρι η Blackberry να σταθεί στα πόδια της. Είναι κρίμα να χαθεί το ΒΒ10. Όσοι το έχουν δουλέψει θα καταλάβουν τι εννοώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.