Blackphone, Δίνει πλήρη έλεγχο στα δεδομένα και την ιδιωτικότητά σου

Ο Ισπανός κατασκευαστής smartphone Geeksphone και η Silent Circle ανακοίνωσαν το Blackphone, το πρώτο smartphone που δίνει πλήρη έλεγχο στη διαχείριση των δεδομένων σου αλλά και της ιδιοτικώτητά σου. Για τις ανάγκες αυτές έχει αναπτυχθεί ένα νέο λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται PrivatOS και βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android.

Σύμφωνα με τους δημιοργούς του, το PrivatOS προστατεύει τις τηλεφωνικές κλήσεις, την ανταλλαγή SMS, τα video chat αλλά και τη μεταφορά των αποθηκευμένων αρχείων από και προς το κινητό σας. Το Blackphone θα αποκαλυφθεί επίσημα κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2014 στη Βαρκελώνη στις 24 Φεβρουαρίου. Το Techblog θα είναι εκεί!

Blackphone, Blackphone, Δίνει πλήρη έλεγχο στα δεδομένα και την ιδιωτικότητά σου

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Το Γρήγορο Φτιάρι

φαίνεται ενδιαφέρον,από κει και πέρα ο χρόνος θα δείξει

Vasilis

@Το γρήγορο φτυάρι.
Σε ευχαριστώ για το γέλιο που μου πρόσφερε το ψευδόνυμο σου. Μου θύμισε κάτι από Lucky Luke. Γραφείο τελετών “Το γρήγορο φτυάρι”…

Darth

@Το Γρήγορο Φτιάρι
2.40 νύχτα και χτυπιέμαι απο τα γέλια βλέποντας το ψευδώνυμο σου

Το γρήγορο φτιάρι

χαχαχαχαχαχαχαχα από το ομόνυμο γραφείο το εμπνεύστηκα,χαχαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.