Bluboo XFire2: Μεταλλικό με αισθητήρα αποτυπωμάτων και τιμή 60 δολ.

Μπορεί κάποτε τα smartphones να θεωρούνταν απρόσιτη πολυτέλεια, όμως με το πέρασμα των χρόνων και τη συμβολή των Κινέζων έχουν βγει πολύ δυνατές και οικονομικές συσκευές. Τα μεγάλα ονόματα κρατούν ακόμη ψηλά τις ναυαρχίδες τους, όμως οι Κινέζοι προσφέρουν εναλλακτικές.

Μια από αυτές είναι το Bluboo XFire2, το οποίο έρχεται με τιμή στα 60 δολ., μεταλλικό unibody design, 2.5D glass ακόμη και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το οικονομικό Bluboo XFire2 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή MTK6580, Mali 400 GPU, μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 8GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD έως και 32GB. Ενσωματώνει κάμερα 5 Megapixel (AF, LED flash), εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel που έχει επίσης LED flash, μπαταρία 2150mAh και τρέχει Android 5.1 Lollipop out of the box. Ένα από τα μειονεκτήματά του είναι ότι δεν έχει 4G LTE.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, τα 59.99 δολ. είναι ειδική τιμή για την προπώληση και στη συνέχεια θα ανέβει στα 69.99 δολ.

, Bluboo XFire2: Μεταλλικό με αισθητήρα αποτυπωμάτων και τιμή 60 δολ.

, Bluboo XFire2: Μεταλλικό με αισθητήρα αποτυπωμάτων και τιμή 60 δολ.

, Bluboo XFire2: Μεταλλικό με αισθητήρα αποτυπωμάτων και τιμή 60 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JimMor

Huawei g8,εσύ είσαι?

sin. t

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη οτι premium και μεταλλο ειναι εντελως διαφορετικες έννοιες και μονο ελληνικη εντυπωση.Επισης δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη οτι η κοστολογηση αλλων εταιριων στις μεταλλικες κατασκευες,ειναι με επιείκεια κλοπη.

panos m

Εννοειται,τοσο και λιγοτερο ειναι το κοστος οποιασδηποτε συσκευης κ τοσο θα επρεπε να κοστολογουνται οι μεσαιας δυναμικοτητας συσκευες.Κι ας τρεχουμε ολοι σαν τρελοι να αγορασουμε κινητα με 600 και 800 € γιατι εχουν απεξω μια “φλουδα αλουμινιου” αξιας 2€ το πολυ.Μονο και μονο για να νομιζουμε οτι ειναι premium.

Βαγγέλης

Όλα τα τα κινητά κάνουν πλέον τα πάντα,η μόνη επανάσταση πλέον είναι να τα κάνουν φθηνά όπως αυτά εδώ και το εννοώ γιατι έχω δεί παρόμοιας τιμής και κατηγορίας κινητό

Σάκης

Και άντε γειά απατεώνες και κλέφτες μεγάλες εταιρείες με την αισχροκέρδεια σας και την υπερκοστολόγησή σας!

Iraklis

Πιασανε παλι δουλεια οι promoters του καθε κινεζικου σκουπιδιου

Γιάννης

Παιδία η κινέζικες εταιρίες είναι πολύ καλές πλέον και τα προϊόντα τους είναι ταμία και αξίζον και με το παραπάνω στης τιμές που τα πουλάνε και θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η μεγάλος επώνυμες εταιρίες πουλάνε φώκια για μεταξωτές κορδέλες γιατί εκμεταλλεύονται το brand name. Πριν ένα μήνα είδα ένα ντοκιμαντέρ το οποίο είχε θέμα την κατασκευής τον Smartphone και πόσο κοστίζουν. Λοιπόν ένα τηλέφωνο που πουλιέται 100 ευρώ το κόστος κατασκευής μαζί με τα υλικά του είναι 10ευρω. Για να καταλάβετε πόσο μεγάλα είναι τα κέρδη τον επωνύμων εταιριών. Κάντε εμπάργκο στης μεγάλες εταιρίες και εμπιστευτείτε της μικρές εταιρίες από την κίνα γιατί αυτό που παίρνεις το αξίζουν και με το παραπάνω και δεν χάνεις και ένα κάρο λεφτά.

Γιάννης

Και κάτι ακόμα. Έχω αγοράσει εδώ και 3 χρόνια 4 τηλέφωνα από κινέζικες εταιρίες xioami meizu leagoo και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πλήρωσα 100ευρώ έως 130 ευρώ το κάθε ένα απ αυτές της εταιρίες και για να πάρω ένα αντίστοιχο από μια επώνυμη εταιρία Samsung lg sony κτλ με τα ίδια χαρακτηριστικά ίσος και λιγότερα θα έπρεπε να πληρώσω 200 και 250 ευρώ. τα κρατούσα ένα χρόνο και μόλις τα βαριόμουν τα πουλούσα 60 70 ευρώ βέβαια σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς γρατζουνιές και σημάδια. Αυτό που θέλω να σας πώ είναι ότι έχανα 40 άντε 50 ευρώ απ την αρχική τιμή που τα είχα αγοράσει. Και μην μου Πίτε για το sar γιατί κάποια πολύ επώνυμη εταιρία με σήμα το μήλο πουλά τα τηλεφωνά της 700 ευρώ και το sar που έχουν είναι 52. Δηλαδή πολύ πιο πάνω από πολλές κινέζικες εταιρίες . πάψτε λοιπόν να είστε θύματα…

Κώστας

ρε παιδιά κοψτε το αυτό με τα φτηνά κινητά και τα φτηνά πράγματα ..αν αρχίζουν όλοι να αγοράσουν αυτά θα μηνουν άνεργοι ο Tim και άλλοι που απλά βγάζουν ένα μεροκάματο ..:-(

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.