Caterpillar CAT B15, Το ανθεκτικό smartphone τρώει ξύλο από το Techblog [video]

Το CAT B15 είναι το νέο μοντέλο smartphone από την ανθεκτική σειρά που φέρει την υπογραφή της εταιρείας εκσκαπτικών μηχανημάτων και φορτηγών Caterpillar. Έχει στιβαρό σχεδιασμό με αλουμίνιο και παχύ μαλακό πλαστικό τύπου γόμας για να αντέχει στις πτώσεις και τους κραδασμούς και είναι αδιάβροχο. Θα αντέξει στις δοκιμές του Techblog; Δείτε το βίντεο.

Update: 10 ώρες μετά τα βασανιστήρια από το Techblog και το νερό που μπήκε μέσα στο CAT B15 έχει εξατμιστεί και το κινητό συνεχίζει να είναι πλήρως λειτουργικό!

Το Cat B15 διατίθεται στα εξής σημεία: Agoraseto, CTI, Eltrak, Media Markt, Plaisio, Public, Wind. Η μέση τιμή για να αποκτήσετε το δικό σας Cat B15 κυμαίνεται στα 349 ευρώ ενώ για το Cat Β25 στα 99 ευρώ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα Cat Phones εδώ: www.toughphones.gr/cat και στο Facebook.

Caterpillar CAT B15 hands-on video, Caterpillar CAT B15, Το ανθεκτικό smartphone τρώει ξύλο από το Techblog [video]

Caterpillar CAT B15 hands-on video, Caterpillar CAT B15, Το ανθεκτικό smartphone τρώει ξύλο από το Techblog [video]

Caterpillar CAT B15 hands-on video, Caterpillar CAT B15, Το ανθεκτικό smartphone τρώει ξύλο από το Techblog [video]

Caterpillar CAT B15 hands-on video, Caterpillar CAT B15, Το ανθεκτικό smartphone τρώει ξύλο από το Techblog [video]

Caterpillar CAT B15 hands-on video, Caterpillar CAT B15, Το ανθεκτικό smartphone τρώει ξύλο από το Techblog [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Δε θα επρεπε η CAT να το βγαλει unibody? δε θα ηταν πιο ανθεκτικο;

John Karakatsanis

Κώστα, το έχω κι εγώ το κινητό και όντως σε κάποιες δυνατές πτώσεις άνοιξε το πίσω καπάκι και στο δικό μου.

Σύντομα θα το κακομεταχειριστώ κι εγώ όσο δεν πάει και θα δω αποτελέσματα, αν θα αντέξει και πόσο.

Βαγγέλης

Καλό αλλά το καπάκι του είναι για τα πανηγύρια.
Το xperia active που έχω, έχει διπλό καπάκι. Και να ξεκουμπώσει το ένα (πράγμα αδύνατο) έχει και δεύτερο πριν φτάσεις στο χώρο της μπαταρίας. Και τα 2 καπάκια προσφέρουν αδιαβροχοποίηση.

jonjon

Techblog-caterpillar 1-0 νομίζω ότι xcover galaxy είναι καλύτερο και πιο φθηνό.

Giorgos

εφαγε νερο μεσα και αντεξε! Μπραβο στην Cat! Κώστα γράψε αν μετα απο μια δυο μερες συνεχιζει να λειτουργει κανονικα και αν εφυγε η υγρασια, ειναι πολυ ενδιαφερον, μπραβο.

στείλε ενα mail στην cat αν μπορείς και ρώτα τους μηπως έχουν κανει την μαγκια και έχουν βάλει αδιαβροχη motherboard μεσα! τεχνολογικα γινεται, αν το έχουν κάνει κιολλας πηστεύω ειναι ο δρομος που πρέπει να ακολουθησουν όλοι οι κατασκευαστες κινητων κλπ..

Γιωργος

Και mαμώ τα κινητά μακάρι να το κερδίσω !!!!

Kώστας

Συμπαθητικό σαν κινητό, καλή πρόταση για αυτούς που δίνουν βαση στην αντοχή και όχι στα λοιπα καλούδια κυρίως.

Δημήτρης

Για όσους δουλεύουμε στις κατασκευές αυτό το κινητό είναι ένα όνειρο. Όσες φορές τόλμησα να αγοράσω ένα έστω και λίγο αξιόλογο κινητό,στο γιαπί τα ψωμιά του ήταν λίγα.οπότε πλέον κυκλοφορώ μόνο με κινητό του 20ευρου.Αν είχα τη δυνατότητα θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. Καλή επιτυχία σε όλους.

Αποστόλης Ρόδος

Αποψη μου πάντα είναι πως όλα σπάνε κάτω από συγκεκριμένες προυποθέσεις αλλά σίγουρα το Cuterpillar αντέχει στις περισσότερες από αυτές.
Βέβαια, οποιοδήποτε κινητό μπορεί να γίνει τανκ σαν και αυτό, με τις θήκες OtterBox Commuter ή Defender… αποχαιρετώντας βέβαια το αρχικό Design της συσκευής εξολοκλήρου.
Χρησιμοποιώ μια Commuter στο HTC one μου και πραγματικά αισθάνεσαι απίστευτη ασφάλεια… αλλά παρόλα αυτά έχω δει video να σπάνε κινητά και με αυτές τις θήκες.

alex

κωστα το μπαλκονακι δεν το καθαριζεις……χαχαχαχαχα

Δημήτρης

Sorry για το διπλό post αλλά τώρα είδα και το βίντεο. Γνώμη μου, από αυτού του είδους τα κινητά το βασικό που θες είναι να μη ζεις με το άγχος να πλένεις τα χέρια σου που έχουν Χίλια δυο πάνω όταν σε παίρνουν τηλέφωνο, να μη φοβάσαι να γεμίσει μαρμαροσκονη, σοβαδες, μη τύχει και πεσει στη λασπη, οταν δουλεύεις με βροχή και να αντέξει όσο περισσότερο γίνεται σε κάποιες πιο extreme καταστάσεις-ατυχηματα.ο Κώστας τώρα θυμήθηκε πως χτυπάνε τα χταπόδια στο χωρίο του και του έδωσε και κατάλαβε.θηρίο το κινητό.

tiamat

κωστα!!!??? ,,εχεις κανει στο μπουκ σου εκπαιδευτης στα ΟΥΚ μηπως???
– το πηγες @@ ,,, #### ,,,, εμπλοκη ρε φιλε….!!!!!!!!!!!!!!

πριν δω το βιντεακι ημουν ετοιμος να πω οτι με αυτα τα λεφτα παιρνεις note2 και δε παιζει να τα δινα ποτε για τετοιο κινητο,αλλα μολις ειδα το βιντεο να κανει πτωσεις αλεξιπτωτιστη, και να τρωει πατητες εως πνιγμο ταυτοχρονα και κατ’επαναληψη και παρολα αυτα να επιβιωνει αλλαξα γνωμη 360 μοιρες!!!

για μενα πλεον ειναι το πιο cool και cult κινητο!!!!
ανετα θα μπορει να το παιρνει καποιος που ειναι στις ειδικες δυναμεις μαζι του στις επιχειρησεις και να κανει και κανα viber πριν παει να εξολοθρεψει τους ταλιμπαν!!!!!

και επισης παιδια ειναι πολυ καλο που ειναι δικαρτος κινεζος και ανοιγει το καπακι του για να μπορεις να του αλλαξεις ευκολα μπαταρια μετα τα 2 χρονια που θα τα παιξει(γιατι για να τα παιξει με αλλον τροπο εκτος απ’αυτον δε το βλεπω!)

Θεόδωρος

Αυτό το smartphone είναι καλό για να ξεσπάς από το νεύρα σου πετώντας το στον τοίχο ή πέρα

Panos

ΈΧΩ Motorola Defy Mini. Σίγουρα όχι τόσο στιβαρό όσο αυτό, αλλά το μικρό του σουλούπι (3.2″ οθόνη) και ο προσεκτικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με το Gorilla Glass το έχουν κάνει να αντέξει πολλές τούμπες στον 1.5 χρόνο που το έχω έως τώρα… Φάση με το Moto, μου πέφτει καθώς περπατούσα και πήγα να το βγάλω, κουτρουβαλώντας, μέσα σε σημείο όπου είχε γράσα και λάσπες. Το σηκώνω και μπροστά στους συνεργάτες το βάζω κάτω από την βρύση και το πλένω καλά… είχαν μείνει άφωνοι… Φυσικά δεν έμπασε σταγόνα! Πολύ καλό κινητάκι… Και το CAT πολύ καλό φαίνεται, και σε πραγματικές συνθήκες δεν θα πέφτει με τόση δύναμη. Απλά συνήθως επειδή οι εργαζόμενοι σε εργοτάξια έχουν μαζί τους εργαλεία, σημειώσεις, σχέδια κλπ ή εκτελούν εργασίες που απαιτούν πχ ανέβασμα σε σκάλα, κάποιο μηχάνημα κλπ, τυχαίνει να φύγει κανένα κινητό, και να πέσει από ύψος 1-2 μέτρα. Αν είναι σχεδιασμένο να αντέχει μια τέτοια πτώση είναι αρκετό ΚΑΙ για τέτοιες δουλειές…όπως είπε ο Κώστας εντάξει ρε φίλε αν δεν σου κάνει αυτό, δεν σου κάνει τίποτα! Συμπέρασμα, καλή συσκευή και καλές δυνατότητες… Το κορυφαίο από άποψη αντοχής βέβαια που είχε πέσει στα χέρια μου, ήταν το Siemens ME45, άλλες εποχές και άλλες συσκευές… Συνέχεια »

Nick

Δεν πιστεύω να είναι η συσκευή που θα σταλεί στον τυχερό της κλήρωσης; αχαχαχα

Tasos

ωραίο το βίντεο εδώ σε ξένα βίντεο το βυθίζουν σε λάσπη και δουλεύει

Ακριβώς το αντίθετο απτο κινητό μου χαχαχαχα……μακαρι να το κερδισω εγω 🙂

Nikos

Πολύ καλό και κατά τη γνώμη μου πολύ όμορφο κινητο για ιδιαίτερες χρήσεις

Iphone4

Kalooooo!!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Κώστα δε πιστεύω αυτό το ίδιο που έκανες το test crash να δώσεις και στον τυχερό του διαγωνισμού; ε;;;

Θεολογος

Κώστα, η αφή δουλεύει κατω από το νερο ???

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ανθεκτικό κινητό με καλά χαρακτηριστικά,το μόνο κακό είναι ότι δεν κουμπώνει καλά το καπάκι.
Tank phone!!

Κατερίνα

Kαλή τύχη σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολύ καλό το κινητό!

konstantinos

Καλή τύχη σε όλους μας!!!

RENATA PAJĄK

Πολυ καλο κινητο!!!
Σουπερ ΔΩΡΟ….

RENATA PAJĄK

Πολυ καλο το κινητο!!!!….Σουπερ δωρο!

panagioths

poli kalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Giorgos

Φοβερό!

Nick

Καλυτερο πιστευω και σε τιμη αλλα και σε χαρακτηριστικα ειναι το MANN A18.

to discoverry V5 to exete dei

discovery V5 to exete dei polu kalutero!!!

παυλοσ

καλημερα εχω το β15 και βραχηκε απο ποτηρι με νερο και δεν δουλευη θα το παω στο κωτσοβολο να δω τι θα μου πει ξερει κανεισ πωσ μπορω να βαλω ποιο δυνατο ηχο γιατι δεν ακουγετε

Dionissis

Ανθεκτικό κινητό!!!το εχω!!αλλα χάλια σημα!!μέσα σε σπιτι πιανει δύσκολα!!δε κάνει παρα μονο για εργοτάξιο.επισης κρασάρει συνεχεια!!μονο ανθεκτικο είναι!ηδη ψάχνω να βρω αλλο κινητο.

gimmys

signomi alla den girnai elinika to laptop
emena pantos re pedia simera mou epese apo tin tsepi
tis formas kato ston dromo kai espase to tzami tou

george

κάνε ένα βίντεο με CAT B25

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.