Ο CEO της Huawei τα βάζει με τους παρόχους στις ΗΠΑ

Huawei CEO CES 2018, Ο CEO της Huawei τα βάζει με τους παρόχους στις ΗΠΑ

Με τους παρόχους στις ΗΠΑ τα έβαλε ο Richard Yu, CEO καταναλωτικών προϊόντων της Huawei, ξεφεύγοντας από το «σενάριο» της ομιλίας του στη CES 2018.

Πρόσφατα η AT & T ακύρωσε την τελευταία στιγμή συμφωνία για πώληση των συσκευών της Huawei στις ΗΠΑ. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η AT & T αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμφωνία, υποκινούμενη από πολιτικές πιέσεις λόγω φόβων για κατασκοπεία εκ μέρους της Κίνας.

Στη διάρκεια της παρουσίασής του για το Huawei Mate 10 Pro, ο Richard Yu δεν έμοιαζε ιδιαίτερα άνετος, αλλά όλα εξηγήθηκαν στο τέλος.

Ο Yu ανέφερε ότι θα ήθελε να μοιραστεί κάτι μαζί τους λέγοντας ότι οι Αμερικανοί καταναλωτές δεν μπορούν να έχουν την καλύτερη και μεγαλύτερη επιλογή από συσκευές αν τα προϊόντα της Huawei απουσιάζουν. «Όλοι ξέρουν ότι πάνω από το 90% των smartphones στις ΗΠΑ αγοράζονται από το κανάλι των παρόχων. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς και για τους παρόχους αλλά μεγαλύτερη για τους καταναλωτές, επειδή δεν έχουν την καλύτερη επιλογή».

Κάνοντας μια ανασκόπηση στην πολύχρονη καριέρα του στη Huawei, αναφέρθηκε στο ότι η εταιρεία πάντα αγωνιζόταν να κερδίσει την εμπιστοσύνη των άλλων, ακόμη και στην Κίνα. Πρόβλημα που αντιμετώπισαν και έξι χρόνια πριν, όταν αποφάσισαν να εισέλθουν στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων αλλά κατάφεραν και απέδειξαν ότι είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με ποιοτικά προϊόντα στους παρόχους στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία και πλέον εξυπηρετούν πάνω από 70 εκατ. χρήστες παγκοσμίως.

«Έχουμε αποδείξει την ποιότητα μας. Έχουμε αποδείξει την προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας» κατέληξε ο Yu.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Η εταιρεια που ανελαβε ολοκληρο το τηελεπικοινωνιακο δικτυο της Κινας χρειαζεται να αποδειξει ; τι ακριβως ; οτι δεν ειναι xiaomi ? σαφεστατα κ οχι !

Solon

@NtinosMD
Δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Όλοι ξέρουν ότι κατασκοπεύει για την Κίνα όπως κάνουν
και η Google, η Apple και η Microsoft για τις ΗΠΑ. Εδώ οι Αμερικανοί πετάξαν έξω την VODAFONE, όχι που θα αφήνανε την Huawei! Την συλλογή της πληροφορίας δεν την μοιράζονται με κανέναν οι ΗΠΑ.

Panos7GR

@NtinosMD:
“Πρόσφατα η AT & T ακύρωσε την τελευταία στιγμή συμφωνία για πώληση των συσκευών της Huawei στις ΗΠΑ. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η AT & T αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμφωνία, υποκινούμενη από πολιτικές πιέσεις λόγω φόβων για κατασκοπεία εκ μέρους της Κίνας.”

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο συντάκτης;
Άλλο χρειάζεται να αποδείξει, όχι ότι δεν είναι αξιόπιστη σαν κατασκευαστής.
Είναι γνωστή η καχυποψία που έχει ο ένας για τον άλλο και οι ΗΠΑ και η Κίνα.
Εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που ακόμα κανένας Κινέζος δεν έχει συνεργασία με αμερικάνικο πάροχο, πόσο μάλλον η Huawei που είναι γνωστή η στενή σχέση που έχει με την Κυβέρνηση της χώρας της. Επίσης κάτι ανάλογο ισχύει και στα αμερικανικά προϊόντα (και εταιρίες τεχνολογίας) στην Κίνα. Μην ξεχνάς μόλις το 2013 η Apple ήρθε σε συμφωνία με την China Mobile για να μπει στην αγορά της Κίνας.

Theo

Όποιον δεν μπορείς να έχεις του χεριού σου και δεν μοιράζεται τις συλλεγομενες πληροφορίες του τον διώχνεις κλωτσηδων, έτσι έχω καταλάβει εγώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.