Φθηνότερο το Samsung Galaxy S5 από τον προκάτοχό του

Επαληθεύονται οι φήμες που ήθελαν το Samsung Galaxy S5 φθηνότερο από τον προκάτοχο του Galaxy S4, σύμφωνα με αναφορές από την Κορέα. Η Samsung έρχεται να κάνει την ανατροπή με το να διαθέσει τη ναυαρχίδα της το Galaxys S5 στα 800.000 Won, δηλαδή περίπου 744 δολάρια ενώ το Galaxy S4 ήταν 890.000 Won, περίπου 827 δολάρια. Αν ισχύσει το ίδιο για τον υπόλοιπο κόσμο μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των 80 δολαρίων.

Η Samsung κατάφερε να προσθέσει στη νέα συσκευή χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την μέτρηση των παλμών της καρδιάς, την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και IP67 πιστοποίηση και ταυτόχρονα να μειώσει την τιμή.

Μένει να δούμε αν το νέο μοντέλο προσφέρει τα ίδια περιθώρια κέρδους. Ένας αντιπρόσωπος της Samsung στην Κορέα, δήλωσε ότι ¨Προσθέτοντας αυτά τα καινούργια χαρακτηριστικά ενώ ταυτόχρονα μειώνουμε την τιμή, παρέχουμε μια αναλογία τιμής/απόδοσης που αναμένεται να ευχαριστήσει τους πελάτες μας¨.

Το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου σε 150 χώρες ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα.

Samsung Galaxy S5 Ελλάδα, Φθηνότερο το Samsung Galaxy S5 από τον προκάτοχό του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spuros

Αν εχει ελκυστικη τιμή θα επιχειρησω την αλλαγή απο το S4! Στο σκρουτζομαγαζο η τιμή θα τα σπάει μετα απο μερικούς μήνες

dami

Καταλαβαν οτι δεν εβγαλαν κατι το καινουργιο-αξιολογο και ειπαν να ριξουν την τιμη μπας και χτυπησουν ατομα να αναβαμθιστουν απο το S4 ή φοβηθηκαν οτι η LG έχει αρχίσει και τους “κλεβει” πελατες? Το θετικο ειναι οτι ρίχνοντας τις τιμες η Samsung,θα αναγκαστουν να τις ριξουν και οι υπολοιπες εταιριες (στις ναυαρχιδες τους τουλαχιστον).

Svigos

Λογικο τα τσιροτα ειναι φθηνοτερα απο τους επιδεσμους well done Samy :/

Σπύρος

Μόνο στην ψωροκώσταινα θα έχει την ίδια τιμή; Μου αρέσει που αναφέρθηκε και εντυπωσιασμένα!

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια, σε συζητήσεις που είχαμε κάνει τον Φεβρουάριο στην έκθεση MWC 2014 στη Βαρκελώνη, το ίδιο βράδυ που ανακοινώθηκε η συσκευή, είχαμε μάθει ότι θα είχε τιμή όσο και το Galaxy S4 όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Αυτή είναι μια ευχάριστη είδηση και αν ισχύει στη χώρα μας το Galaxy S5 εκτιμώ ότι θα κυκλοφορήσει με τιμή 699 ευρώ και όχι με 749 ευρώ. Για να δούμε όμως…

Σημειώστε ότι στην Αμερική και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της AT&T ανακοινώθηκε η επίσημη τιμή του και είναι μόλις 9.99$ κάτω από όσο είχε πέρισυ το Galaxy S4.

nikos

Αφτο δεν ειναι galaxy s απο την ονομασια μεχρι και την κωδικη ονομασια δεν ειναι. Τα galaxy s τελειωσαν στο s4. Αυτα

nikos

Απο την εμφανιση νεχρι την κωδικη ονομασια ηθελα να πω…

Sot

Εγώ πιστεύω ότι η Samsung θα περάσει σε νέα ναυαρχίδα. Η σειρά S θα πάει πιο κάτω. Και μάλλον θα τα παρουσιάζουν το δεύτερο εξάμηνο όπως κάνουν άλλες εταιρίες.

dami

@Κωστα σωστο αυτο που λες,αλλα το οτι αποφασισαν ξαφνικα να ριξουν την τιμη (ασχετως οτι εχει και τα θετικα του) σημαινει οτι κατι μυριστηκαν οτι παει λαθος,γιατι δεν γινεται να πετας extra-δακια στο κινητο και να το δινεις φθηνοτερα απο το προηγουμενο μοντελο.Εκτος και αν καταλαβαν οτι εχουν καταντησει 2η Apple με τα 750 ευρω που ζητουσανε και σκεφτηκαν πως τα 50 ευρω μειωση θα τραβηξουν.Αν και καλη η κινηση τους να ριξουν τις τιμες…δεν νομιζω οτι το κανουν για την ψυχη της μανας τους ομως ή της δικής μας.Αν και δεν νομιζω πως υπαρχει ανθρωπος που θα το πιστευει αυτο ουτως η αλλως

xtekto

Επρεπε να αυξησουν την τιμη του για να πειτε οτι ειναι καλο το κινητο…εχει καταντησει λιγο γραφικο αυτο το “κατηγορω” οτι κανει η σαμμυ…και για μενα το να μειωνει καποιος την τιμη εστω και λιγο και παλι να βρισκουν αρνητικο σ αυτο το λεω εμπαθεια…εγω παντως περιμενω να το δω απο κοντα οπως και να χει για να πω ειτε για την ομορφια του,ειτε για την ταχυτητα του,ειτε για οτιδηποτε!

SPORTSTEF

Εγώ που μίλησα με το cityshop, δέχονται προπαραγγελίες για το μαύρο στα 679€!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.