Χωρίς iris scanner αλλά με in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων το Galaxy S10;

χωρίς iris scanner αλλά in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων galaxy s10, Χωρίς iris scanner αλλά με in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων το Galaxy S10;

Ο iris scanner που εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2016 στο εκρηκτικό Galaxy Note 7 ίσως να καταργηθεί από τη Samsung και τα Galaxy S10 να διαθέτουν μόνο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη.

Ο λόγος για τον οποίο η Samsung ενδέχεται να καταργήσει τον αναγνώστη ίριδας για το ξεκλείδωμα των Galaxy S10, έχει να κάνει με την αύξηση των διαστάσεων της οθόνης, μιας και πρόσφατα έδειξε πως αναπτύσσει τεχνολογία για τοποθέτηση της selfie κάμερας αλλά και του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, κάτι το οποίο θα κάνει την οθόνη στα Galaxy S10 ακόμα μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με αναφορά από τη Νότιο Κορέα, ο in-display αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι το μόνο μέσο για το ξεκλείδωμα του Galaxy S10, με την εταιρεία να καταργεί τον αναγνώστη ίριδας από όλα τα μοντέλα της σειράς S10. Από αυτά, μόνο το “οικονομικό” μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο με ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων είτε στο πίσω μέρος είτε στο πλαϊνό όπως έγινε στο Galaxy A7.

Τα άλλα δύο Galaxy S10 θα διαθέτουν τον καλύτερο in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων ο οποίος είναι τρίτης γενιάς και λειτουργεί με την τεχνολογία υπερήχων που έχει αναπτύξει η Qualcomm, παρέχοντας μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια ανάγνωσης. Επιπλέον, η Samsung μπορεί να πιστεύει πως η τεχνολογία στον in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό που δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη τεχνολογία για το ξεκλείδωμα των συσκευών.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xarisgru

Σίγουρα δεν χρειάζεται αλλη τεχνολογία απ το in-display! Παρ’ ολα αυτα! Μην ξεχναμε τα screen protectors που δεν θα ειναι χρηστικά πλεον! Οψομεθα

Babis

Τα screen protector βλέπω να τα βγάζουν με τρύπα εκεί που είναι το in display

Piko

Καλυτερα. Ετσι και αλλιως δουλευε οποτε το θυμοταν. Αν φορουσες και γυαλια μυωπιας τοτε δεν δουλευε καν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.