Moto G6 Plus: Σε αυτά τα χρώματα αναμένεται να το δούμε

Moto G6 Plus, Moto G6 Plus: Σε αυτά τα χρώματα αναμένεται να το δούμε

Εν όψει του Mobile World Congress 2018 που πλησιάζει σε λίγες μέρες όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την ταυτότητα των συσκευών που θα παρουσιάσουν οι κατασκευαστές. Ανάμεσά τους και το Moto G6 Plus.

Στη φετινή έκθεση περιμένουμε να δούμε τα νέα μέλη της σειράς Motorola Moto G που ξεχωρίζουν για την πολύ καλή σχέση τιμής/ποιότητας.

Ένα νέο leak παρουσίασε τη διάθεση των χρωμάτων του Moto G6 Plus που ομολογουμένως δεν είναι και λίγα. Αρκετές οι επιλογές του χρήστη που έχει να διαλέξει ανάμεσα σε 6 διαφορετικές παραλλαγές εάν επιλέξει το πιο εξελιγμένο μοντέλο της σειράς.

Συγκεκριμένα, το Moto G6 Plus αναμένουμε να «παρελάσει» σε μαύρο, ασημί, χρυσό, λευκό, μπλε και κυανό με περίτεχνα φανταζόμαστε ονόματα από τον κατασκευαστή στο φετινό Mobile World Congress.

Το μέταλλο και το γυαλί συνδυάζονται για την κατασκευή του, ενώ όσον αφορά στο σχεδιασμό του χαρακτηριστική είναι καμπυλωτή πλάτη που αγκαλιάζει την παλάμη του χρήστη.

Σύμφωνα τώρα με προηγούμενες διαρροές το εν λόγω μοντέλο έρχεται με οθόνη μεγέθους 5,93 ίντσες, 2160×1080 και 18:9, dual κάμερα στο πίσω μέρος με αισθητήρες ανάλυσης 12MP και 5 MP, καθώς επίσης και selfie κάμερα υψηλής ανάλυσης 16MP.

Στο εσωτερικό του «χτυπάει» ο Qualcomm Snapdragon 630, ενώ αμφίβολες είναι ακόμη οι πληροφορίες για τη μνήμη RAM. Κάποιοι αναφέρουν μάλιστα έως και 6GB RAM.

Από το νέο μοντέλο της σειράς Moto G δεν λείπει φυσικά ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος που τείνει να γίνει βασικό χαρακτηριστικό τουλάχιστον από τις midrange συσκευές και άνω.

Το Moto G6 Plus αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη σε τιμή περίπου €250.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.