Dakele Phone 3, Με οκταπύρηνο MediaTek ή Snapdragon 800

Αφότου η MediaTek ανακοίνωσε το οκταπύρηνο ΜΤ6592 SoC, η Dakele ανακοίνωσε ότι το επόμενο smartphone της, θα ενσωματώνει το συγκεκριμένο chipset. O CEO της Dakele Corporation, Ding Xiuhong επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το επόμενο κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας θα φέρει στο εσωτερικό του το MediaTek MT6592 SoC και πως αναμένεται να ονομαστεί Dakele Phone 3 ή απλώς Dakele 3.

Το κινητο βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ανάπτυξης του, και πηγές αναφέρουν, ότι στα πρότυποα του Xiaomi Mi3 (Tegra 4 και Snapdragon 800), θα κατασκευαστεί σε δύο εκδόσεις, μία με τον οκταπύρηνο MediaTek MT6592 και μία με το Snapdragon 800 SoC της Qualcomm.

Το Dakele Phone 3 θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας με στόχο να ανταγωνιστεί το ZTE Nubia Z5S, μολονότι το πρώτο θα προσφερθεί με χαμηλότερη τελική τιμή.

Dakele Phone 3, Dakele Phone 3, Με οκταπύρηνο MediaTek ή Snapdragon 800Dakele Phone 3, Dakele Phone 3, Με οκταπύρηνο MediaTek ή Snapdragon 800

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Δεν βγάζουν και μια έκδοση με τον Tegra 4 για να ‘χουμε να κάνουμε σύγκριση;

tech21man

AAA! φερε τον οκταπυρηνο mediatek! (Δε σφαξανε…)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.

Business 5G China

H Γερμανία μπλοκάρει τη χρήση κινέζικων εξαρτημάτων 5G

Η Γερμανία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της να απαγορεύσει τη χρήση κάποιων κινεζικών εξαρτημάτων στα δίκτυα 5G της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Zeit.

Business China

Baidu: Στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Baidu για το δ΄ τρίμηνο του 2022, με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό να εμφανίζει σημαντική άνοδο στα κέρδη του.