Διαθέσιμη η αναβάθμιση του Note 9 που βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας

διαθέσιμη αναβάθμιση galaxy note 9 βελτίωση ποιότητα κάμερας, Διαθέσιμη η αναβάθμιση του Note 9 που βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας

Από την ημέρα της κυκλοφορίας του Galaxy Note 9 έχουν κυκλοφορήσει δύο αναβαθμίσεις σχετικά με το κουμπί Bixby και το super slow motion video, ενώ η τρίτη που έγινε διαθέσιμη, βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας.

Η πρώτη αναβάθμιση που έγινε διαθέσιμη για το Note 9 δίνει τη δυνατότητα χρήσης διαφορετικών mode κατά την καταγραφή super slow motion video, με τους χρήστες να μπορούν να καταγράφουν video 0.2 δευτερολέπτων στα 960fps ή 0.4 δευτερολέπτων στα 480fps σε manual mode. Η επόμενη αναβάθμιση έχει να κάνει με το κουμπί της ψηφιακής βοηθού Bixby όπου οι χρήστες μπορούν να τη ρυθμίσουν να ενεργοποιείται με μονό ή διπλό πάτημα του κουμπιού, αποτρέποντας την τυχαία ενεργοποίησή της σε περίπτωση που πατηθεί το κουμπί μια φορά.

Η τρίτη αναβάθμιση που ξεκίνησε να διατείθεται, έχει να κάνει με την ποιότητα της κάμερας, κάτι το οποίο αναγράφεται και στα περιεχόμενα της αναβάθμισης του Note 9 στην Ολλανδία. Η αναβάθμιση έχει κωδικό N960FXXU2ARI9 με το μέγεθος του αρχείου να είναι 302MB, και βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας έτσι ώστε να γίνονται λήψεις με ακόμα λιγότερο θόρυβο ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις HDR φωτογραφήσεις και τις λήψεις που κάνουμε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη στα Galaxy Note 9 για την αγορά της Ολλανδίας και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Θα την πάρουμε άραγε και οι κάτοχοι του S9+ τη συγκεκριμένη αναβάθμιση μιας και έχουμε το ίδιο hardware κάμερας ή επίτηδες η Samsung θα τη δώσει μόνο στο Note 9 ώστε να υπάρξει έστω μια μικρή διαφοροποίηση πέρα από το “scene optimizer” ; Για να δούμε…

Rizo

Το ότι εμένα το S8+ πήρε αναβάθμιση προχτές και πλέον τραβάει 960fps βίντεο πως εξηγείται; Δεν λέγανε ότι αυτό ήταν δυνατό μόνο με ειδική κάμερα με dram?

JohnWave

@Rizo, έχεις δεύτερη πίσω κάμερα κρυφή! :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.