Διαθέσιμη η εφαρμογή “Τηλέφωνο” της Google σε περισσότερες συσκευές

, Διαθέσιμη η εφαρμογή “Τηλέφωνο” της Google σε περισσότερες συσκευές

Η εφαρμογή “Τηλέφωνο” της Google είναι μία από τις καλύτερες επιλογές app για κλήσεις που υπάρχουν σε Android συσκευές. Όμως, αν δεν έχετε συσκευή που να την έχει προεγκατεστημένη, δυστυχώς δε μπορείτε να τη βάλετε επίσημα, παρά μόνο με “πλάγιο τρόπο”.

Από σήμερα αυτό αλλάζει, καθώς μπορείτε να την εγκαταστήσετε σε περισσότερες συσκευές. Αν μπείτε στο Play Store και σας τη δείχνει ως “μη υποστηριζόμενη”, δεν έχετε παρά να μπείτε σε αυτό το link, να κάνετε εγγραφή στο πρόγραμμα beta και θα μπορείτε πλέον να την κατεβάσετε. Αν δε μπορείτε να βρείτε το link της εφαρμογής αφού κάνετε εγγραφή στο πρόγραμμα beta, μπείτε σε αυτό το link.

Εμείς δοκιμάσαμε τον παραπάνω τρόπο σε Samsung Galaxy A80 με λειτουργικό Android 10 και λειτουργεί κανονικά, ίσως θα πρέπει να περιμένετε λίγο μέχρι να γίνεται υπεύθυνος δοκιμών. Α δοκιμάσετε την παραπάνω διαδικασία, πείτε μας τι αποτέλεσμα είχε για εσάς και σε τι συσκευή/λειτουργικό είστε.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.