Αυτά είναι τα επίσημα χρώματα και τα specs του Honor 10

του Honor 10, Αυτά είναι τα επίσημα χρώματα και τα specs του Honor 10

Τις φωτογραφίες με τις χρωματικές εκδοχές του νέου Honor smartphone ανέβασε η γερμανική ιστοσελίδα winfuture.de και μαζί αναλυτικά τις προδιαγραφές του. Το Honor 10 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, μαύρο, κυανό και ένα ιριδίζον μπλε που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη γωνία θέασης, όπως το twilight χρώμα του Huawei P20.

Στο πίσω μέρος η Leica κάμερα με δύο αισθητήρες ανάλυσης 20 και 24 megapixel είναι τοποθετημένη οριζόντια και όχι κάθετα όπως στη σειρά P20, ενώ το λογότυπο “AI camera” μαρτυρά τις δυνατότητες της συσκευής στη φωτογραφία. Η πρόσθια κάμερα του Honor 10 έχει ανάλυση 24 megapixels.

Από την κινέζικη αρχή πιστοποίησης TENAA γνωρίζουμε ότι το Honor 10, όπως και τα μοντέλα των σειρών Huawei P20 και Mate 10 θα είναι εξοπλισμένο με το Kirin 970 Octacore SoC στα 2.4 Ghz με συνδυασμό με “Neural Processing Unit” (NPU). Επιπρόσθετα, ανάλογα την αγορά το ισχυρό SoC συνοδεύεται από 4 ή 6 GB RAM, ενώ η εσωτερική μνήμη μπορεί να αγγίζει τα 64 ή 128GB.

Σύμφωνα τέλος με τη γερμανική ιστοσελίδα το Honor 10 θα κυκλοφορήσει με μπαταρία 3320mAh και λειτουργικό Android 8.1. με ενσωματωμένο το interface EMUI 8.1 out-of-the-box.

του Honor 10, Αυτά είναι τα επίσημα χρώματα και τα specs του Honor 10

του Honor 10, Αυτά είναι τα επίσημα χρώματα και τα specs του Honor 10

του Honor 10, Αυτά είναι τα επίσημα χρώματα και τα specs του Honor 10

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

κινητό με κάμερα που μου κάνει την έξυπνη δε γουστάρω! χεχεχε!!!!

Βασίλης

Honor 10 μαζί με τα P20 από τα ομορφότερα που έχει κυκλοφορήσει!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.