Doogee V: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη και design μεταξύ iPhone X, Galaxy S9

Doogee V αισθητήρα αποτυπωμάτων οθόνη design iPhone X Galaxy S9, Doogee V: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη και design μεταξύ iPhone X, Galaxy S9

Η Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην χώρα μας, όμως πρόκειται για έναν ανερχόμενο Κινέζο κατασκευαστή smartphones με αξιόλογες και προσιτές προτάσεις. Η εταιρεία προσπαθεί να παρουσιάζει συσκευές που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά ακριβότερων μοντέλων σε χαμηλότερες τιμές, ενώ τα νεότερα κινητά της φέρουν και φουτουριστικό σχεδιασμό.

Ο διάσημος leaker Evan Blass (@evleaks) έφερε στην δημοσιότητα μια εικόνα που παρουσιάζει έναν εκ των μελλοντικών εκπροσώπων της Doogee για το 2018. Η ονομασία του είναι Doogee V και αν οι πληροφορίες του Blass είναι αληθείς, κάτι πολύ πιθανό, τότε θα κάνουμε λόγο για ένα από τα πρώτα κινητά με ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη. Εκείνη θα έχει μέγεθος 6.2 ίντσες, με την αναλογία της να μοιάζει από την φωτογραφία για 18:9. Αρκετά “ενδιαφέρουσα” είναι και η σχεδιαστική γραμμή που φαίνεται να ακολουθεί η Doogee, καθώς το πίσω μέρος θυμίζει πολύ τα renders του Galaxy S9+, ενώ η εμπρόσθια πλευρά έχει πάλι κάτι από το επερχόμενο Galaxy S μοντέλο, αλλά φυσικά και το notch του iPhone X.

O @evleaks δεν γνωστοποίησε την περίοδο ανακοίνωσης του smartphone, κάτι που ενδέχεται να γίνει μέσα στους πρώτους μήνες της χρονιάς. Παρά το γεγονός πως το Doogee V δεν θα φέρει πρωτοποριακό σχεδιασμό, θα συγκεντρώσει σίγουρα τα βλέμματα των φίλων της τεχνολογίας λόγω του ενσωματωμένου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Πλέον αναμένουμε την επισημοποίηση του V από την Doogee, όπου και θα μάθουμε αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo

No more κινεζια…βαρέθηκα ρε παιδιά να βλέπω κλώνους

αλεξανδρος κεντανιδης

Ο κινεζος αντιγραφει samsung που αντιγραφει apple που αντεγραψε HTC. Και φτανουμε να πουλανε περισσοτερα οι αντιφραφεις παρα ο οριτζιναλ δημιουργος. Μηνυσεις επρεπε να κανει να τους τα κλεισει τα μαγαζακια αλλα εχε χαρει που πρωτοπορει στα vr και δε τη νοιαζει τοσο την htv

geo pap

νομιζω το τερματισαν!

One

Κανένα βίντεο να δούμε πως δουλεύει ο αισθητήρας στην οθόνη;

bezilys

I have a iPhone X, I have a Samsung S9
Uh! Doogee V!

football 4 life

ωραια υλοποιηση να ηταν και κατω των 5′
μια χαρα ζητηση θα ειχε στα 300ευρω

Tzonaros

Και εγινε που ειναι αντιγραφή; αφου και οι αλλοι αντιγραφουν. Το θενα ειναι να ειναι καλη κατασκευή

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

οντως θεεοι οι κινεζοι! διαβαστε και αυτο το θεεικο ευτραπελο! η apple δεν ειχε κατοχυρωσει το ονομα steve jobs και θα βγαλουν κατι ιταλοι android με το ονομα του! https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/3165246/to-megalo-epichirimatiko-lathos-tis-apple-me-to-onoma-tou-steve-jobs

Γιώργος Λ

Τα είδα όλα πλέον….

Theo

Καλό για να ξυπνήσουν οι άλλες εταιρείες αλλά προσωπικά πιστεύω η doogee είναι η χειρότερη μάρκα από τις κινεζικές. Τρεις αγορές από φίλους και οι τρεις βγήκαν σκάρτες. Τυχαίο? (δεν νομίζω) δοογγε ποτε

tarif16

….ναι,αλλά καφετέρια θα παίζω μπάλα με 2 σουπερ ντουπερ φόνια….κάνα μισάωρο θα το έχω με πλάτη πάνω,τσουπ,s9…τούμπα μετά,τσουουουπ…iphoneX….γατάκια!!!

ΝΙΚΟΣ

Αν ήμουν στην Κίνα , θα έφτιαχνα εταιρεία με όνομα Apricot (Βερίκοκο) , θα έβαζα το αντίστοιχο σχέδιο στην πλάτη ενός τηλεφώνου, θα το ονόμαζα apiphone και γειά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones DooGee

To Doogee S88 Pro είναι ένα Android smartphone που αντέχει

Το συγκεκριμένο smartphone μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σύντροφο για όλους όσους κινούνται είτε σε extreme συνθήκες, είτε σε βαριές χειρωνακτικές εργασίες.

Smartphones Android DooGee Doogee smartphones

Doogee: Έρχεται smartphone με κυρτή οθόνη

Ο Κινέζος κατασκευαστής Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ευρώπη και την Ελλάδα, αλλά σημειώνει υψηλές πωλήσεις στις αγορές της Ανατολής, κυρίως λόγω των οικονομικών προτάσεων του. Τα ομώνυμα smartphones συνδυάζουν ισχύ με ποιότητα κατασκευής και χαμηλή τιμή.

Smartphones DooGee

Doogee T3: Hands-on review

Η Doogee είναι ένας από τους Κινέζους κατασκευαστές smartphones που το τελευταίο διάστημα έχει ξεχωρίσει χάρη σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα value for money μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει. Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει διαθέσιμο για αγορά το Doogee T3 και το Techblog.gr το είχε στα χέρια του αρκετά νωρίτερα για μια πλήρη δοκιμή.

News DooGee Doogee smartphones

Doogee T6: Επίσημα με μπαταρία 6250mAh

Οι Κινέζοι έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για το ποιος θα καταφέρει να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία των smartphones τους. Στη “μάχη” μπαίνει και το Doogee T6 το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται με μπαταρία στα 6250mAh. Υπόσχεται 101 ώρες διάρκεια μπαταρίας μέχρι την επόμενη φόρτιση.