Δωρεάν επισκευή σε πρόβλημα που εντοπίστηκε στα iPhone X και MacBook Pro από την Apple

Δωρεάν επισκευή πρόβλημα iphone x macbook pro apple, Δωρεάν επισκευή σε πρόβλημα που εντοπίστηκε στα iPhone X και MacBook Pro από την Apple

Σύμφωνα με το Reuters, η Apple εντόπισε πρόβλημα σε iPhone X και MacBook Pro σχετικά με την οθόνη και τον SSD δίσκο αντίστοιχα, καλώντας όσους αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα προβλήματα να τα πάνε για επισκευή η οποία θα είναι δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα, το iPhone X αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα εξάρτημα προσκολλημένο στην οθόνη όπου ορισμένες οθόνες των iPhone x μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην αφή εξ αιτίας αυτού του εξαρτήματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις η οθόνη μπορεί να αντιδρά και να λειτουργεί μόνη της χωρίς ο χρήστης να την ακουμπήσει. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως η Apple δήλωσε πως θα επιδιορθώσει τη βλάβη χωρίς χρέωση, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ένα πρόβλημα το οποίο εμφανίζεται μόνο στα iPhone X και όχι στα iPhone Xs, Xs Max και XR.

Όσον αφορά το MacBook Pro των 13 ιντσών, η Apple δήλωσε πως τα προβλήματα εντοπίζονται στους SSD δίσκους και μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια δεδομένων. Τα Macbook Pro που παρουσιάζουν αυτά τα προβλήματα είναι περιορισμένα σε αριθμό και αφορούν τις εκδόσεις με τους SSD δίσκους των 128GB και 256GB που πωλήθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουνίου 2018, με την Apple να δηλώνει πως θα τα επισκευάσει δωρεάν.

Δωρεάν επισκευή πρόβλημα iphone x macbook pro apple, Δωρεάν επισκευή σε πρόβλημα που εντοπίστηκε στα iPhone X και MacBook Pro από την Apple

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Real

Δηλαδή θα μπορούσε να χρεώσει την επισκευή της βλάβης; Εγγύηση δεν έχουν; Τα αυτονόητα διαφημίζουν;

bill

john real
κατι τετοιο
αλλα θα. μπορουσαν πολυ ευκολα. να. βγουν να πουν οτι οι χρήστες το κρατανε λαθος κ αυτο φταιει που χαλασε η συσκευη τους και δεν τους καλύπτει η εγγύηση
βασικα μου φαινετε περίεργο που δεν το εκαναν
γτ τετοια. εταιρια ειναι με τετοιο σεβασμο για τους πελατες τησ

NtinosMD

@john Real η εγγυηση ειναι μονοετη…οποτε γι αυτους π το αγορασαν ιουνιο το 2017 σαφως εχει ληξει κ μερικοι μπορει να μην εχουν καν apple care , οποτε δεν ειναι αυτονοητο γι αυτο το group καταναλωτων ( και μην ακουσω για την υποχρεωτικη διετη εγγυηση γιατι εκει βρισκεις τον μπελα σου ειδικα ελλαδα , μιας κ το κρατος δεν ενδιαφερεται να στηριξει τον καταναλωτη οπως πχ UK οπου παιζει υποχρεωτικη καλυψη τριετιας ). Προφανως η επισκευη των μακμπουκ ετσι οπως ειναι κατασκευασμενα ειναι ουσιαστικα αντικατασταση με καινουριο LB…

Giorgis

Το άρθρο το διαβάσετε ή όχι?

Σε βλάβες τέτοιες η apple από τη μέρα που θα βγάλει την ανακοίνωση τις καλύπτει για 3 έτη.

Άρα και με ληγμένη εγγύηση καλύπτεται πλήρως είτε είναι 1 έτος είτε 2 είτε έχεις κάνει apple care.

Thanoslam

@NtinosMD Ιούνιο του 17 αποκλείεται να το αγόρασε κάποιος διότι κυκλοφόρησε τέλος Οκτωβρίου.

JD

Μονοετη εγγυηση το 2018; Ελεος! Και αντι να της ριξουν ολοι μαυρο υπαρχουν ακομη ατομα που την υποστηριζουν και αγοραζουν τα προιοντα της; Τραγικο.

Darth

@JD μονο στην ευροπη εχει δυο χρονια σχεδον παντου 1 χρονος και με τα βιας

Giako

Στην Αμερική (ίσως και αλλού) οι εγγυήσεις είναι μονοετείς στα προιόντα. Και στο καλύπτει για 3 έτη από σήμερα όποτε εμφανιστεί το ελάττωμα, που σημαίνει ότι το καλύπτει και πέραν της διετούς εγγύησης στην Ε.Ε. Όσο για τον φίλο που λέει ότι βρίσκεις τον μπελά σου με την διετή εγγύηση, μάλλον δεν γνωρίζει το αντικείμενο. Ήδη κάποιοι (σοβαροί) retailers ρητά στα site ότι τα apple devices έχουν δύο έτη εγγύηση.

NtinosMD

@Giako public επισημα ανεφεραν ( υπαλληλος συν υπευθυνος ) οτι δεν αναλαμβανουν μετα το περας της μονοετους εγγυησης … ( επμεμεναν και στην αγορα της δικιας τους εγγυησης ). Αρα αυτο σημαινει οτι θα βρεις τοιχο και θα πρεπει ν αρχιζεις ν απειλεις με δικαστηριο σ περιπτωση βρεθεις με θεμα εκτος ετους,

Giorgis

The program covers affected iPhone X devices for 3 years after the first retail sale of the unit.

https://www.apple.com/support/iphone-x-display-module-replacement-program/

1. Επίσημος αντιπρόσωπος είναι infoquest και όχι τα public, για να ξέρουμε τι λέμε.
2. Το άρθρο αναφέρει 3 έτη που εδώ ορισμένοι ξέρουν να μεταφράζουν και το ερμηνεύουν ως 1 έτος.

Salonica21

Εντοπιστηκαν 2 προβληματα σχεδον μετα απο ενα χρονο χρηση.
Καθολου περιεργο δεν μου φενεται, αφου και τα δυο αναφερομενα εξαρτηματα παραγωνται απο την SAMSUNG.

Giako

@NtinosMD προσωπικά από εκεί που αγοράζω τις apple συσκευές προσφέρουν 2 έτη εγγύηση. Ένα έτος από την apple και επιπλέον ένα έτος από το κατάστημα (δεν με απασχολεί αρκεί να τιμούν την 2ετή υποχρέωση τους). Δεν βάζω λινκ για ευνόητους λόγους. Από το public έχω να ψωνίσω πάνω από 5 χρόνια. Το after sales τους είναι ανύπαρκτο και απαράδεκτο, Τους είχα στείλει συσκευή ημερών με πρόβλημα και μου την επέστρεψαν λέγοντας μου ότι δεν βλέπω καλά.

John Real

@Salonica21
Απο την HonHai/Foxconn στην Κίνα φτιάχνονται τα iphone μην περιμένεις και άψογη αξιοπιστία.

metalmania

@john real
Δηλαδή huawei Samsung xiaomi που κατασκευάζονται από Ασιάτες δεν έχουν καμία αξιοπιστία;;

John Real

Samsung και η Huawei έχουν δικά τους εργοστάσια , δεν τα φτιάχνει “εργολάβος” (HonHai). Μάλιστα παλιότερα που είχα Samsung Note 3 και S6 ήταν και τα δύο στην Κορέα.
Τα Xiaomi κάποια φτιάχνονται σε δικές της γραμμές παραγωγής και άλλα σε τρίτες εταιρείες. Τουλάχιστον όμως δεν σου ζητάνε ένα χιλιάρικο για “made in China” όπως τα iphone.

Τολις

Κάτοχος iPhone χ Πως θα ξέρω αν Το κινητό μου Έχει πρόβλημα;

metalmania

Φθηνά εργατικά φίλε μου.οι προδιαγραφές και τα υλικά είναι της apple

Chris_BMW

@John Real

Να φανταστώ η Mercedes c class που φτιάχνεται στη νότιο Αφρική είναι μάπα ποιότητα έτσι ;;

ΝΙΚΟΣ

Πες κ για τα m3 bmw , σοβαρά σχόλια όπως πάντα. Η ίδια καραμέλα

Salonica21

Η Foxconn συναρμολογει τα κομματια, δεν παραγει οθονες και σκληρους δισκους,
Ειναι γνωστο οτι η Apple προμηθευεται, της οθονες τις και πολλα αλλα εξαρτηματα απο την samsung.

Chris_BMW

@ΝΙΚΟΣ

Εγώ την πιπιλαω αργά αργά ..

Εσείς από την άλλη την έχετε λιώσει …

Όσο για τον αν τα σχόλια μου είναι σοβαρά ,άσε να το κρίνουν άλλοι και όχι εσυ και οι λοιποί κράχτες που μαζεύεστε σε κάθε ποστ της Apple…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.