Δώρο τα ακουστικά Galaxy Buds με προπαραγγελία των Samsung Galaxy S10;

Galaxy Buds, Δώρο τα ακουστικά Galaxy Buds με προπαραγγελία των Samsung Galaxy S10;

Η Samsung φαίνεται πως θα προσπαθήσει να προσελκύσει τους αγοραστές να προβούν σε αγορά ενός Galaxy S10 από την αρχή δίνοντάς τα Galaxy Buds ως δώρο στις προ-παραγγελίες. Πρόκειται για τα νέα, ασύρματης φόρτισης ακουστικά Galaxy Buds.

Οι πληροφορίες εκμαιεύτηκαν πολύ έξυπνα μέσω της πηγής κώδικα της επίσημης teaser ιστοσελίδας για το Galaxy S10 στον ιστότοπο της Samsung Russia, αλλά αναμένουμε ότι παρόμοιες συμφωνίες θα είναι διαθέσιμες και σε άλλες χώρες.

Ο ιστότοπος επιβεβαιώνει επίσης ότι τα πρώτα Galaxy S10 θα αρχίσουν να αποστέλλονται στις 8 Μαρτίου, καθώς η περίοδος προ-παραγγελίας ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου (την ημέρα των αποκαλυπτηρίων των Galaxy S10) και θα λήξει στις 7 Μαρτίου.

Δεν είναι σαφές εάν τα ακουστικά Galaxy Buds θα έρθουν δώρο με το Galaxy S10, το Galaxy S10+ ή ακόμη και με το φθηνό Galaxy S10e.

Η τριάδα των συσκευών Galaxy S10 θα είναι αρκετά ακριβή στην αρχή των παραγγελιών πάντως. Μπορείτε να δείτε τις τιμές, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες εδώ.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Καλυτερο κινητρο νομιζω δε θα μπορουσαν να δωσουν για προπαραγγελια.αν επαιζε και ενα δευτερο πακετο προσφορας και με τα ακουστικα και το ρολοι ακομα καλυτερα.

mellos konstantinos

poly kalo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.