Εικονίδιο του iPhone X με μεγάλη οθόνη εντοπίστηκε στο iOS 12

εικονίδιο iphone x μεγάλη οθόνη ios 12 beta 5, Εικονίδιο του iPhone X με μεγάλη οθόνη εντοπίστηκε στο iOS 12

Μέσα στον κώδικα της beta 5 έκδοσης του iOS 12 εντοπίστηκε εικονίδιο που δείχνει ένα iPhone το οποίο σχεδιαστικά δείχνει να είναι το iPhone X με οθόνη πολύ μεγαλύτερη από το τωρινό μοντέλο ενώ δε λείπει και το notch για τη χρήση του Face ID.

Το εικονίδιο που εντοπίστηκε στην beta 5 έκδοση του iOS 12 δείχνει ομοιότητες με το dummy iPhone των 6.5 ιντσών που εμφανίστηκαν πριν από λίγες ημέρες, και πιθανόν αναπαριστά το iPhone X Plus, χωρίς να γνωρίζουμε αν η Apple θα ονομάσει έτσι τη μεγάλη έκδοση του τωρινού iPhone X. Η “ανακάλυψη” αυτού του εικονιδίου έγινε από iOS developer μέσα στο PassKitUIFoundation και δείχνει απλά το γενικό σχεδιασμό της συσκευής, με τις διαφορές στο μέγεθος με το iPhone X που γνωρίζουμε να είναι εμφανείς.

Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο που αναπαριστά το εικονίδιο δείχνει το iPhone X Plus το οποίο μοιάζει να είναι πιο ψηλό και ελάχιστα πιο πλατύ από το κανονικό iPhone X, ενώ το notch παραμένει ακλόνητο στην οθόνη και μοιάζει να είναι ελάχιστα πιο στρογγυλεμένο. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το PassKitUIFoundation στο οποίο βρέθηκε αυτό το εικονίδιο είναι μέρος του iOS wallet και των animation που εμφανίζονται κατά τη λειτουργία του Apple Pay στα iPhone, ενώ δεν είναι γνωστό το αν το εικονίδιο αυτό αντιπροσωπεύει με ακρίβεια τον τελικό σχεδιασμό του iPhone X Plus.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

Διαβάζοντας αυτη την είδηση είμαι πλέον σίγουρος ότι μάλλον μπορεί να υπάρχει πιθανότητα ίσως να είναι περίπου μπορεί έτσι λογικά η νέα συσκευή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.