EISA awards: Στο Galaxy S8 το βραβείο του καλύτερου smartphone

eisa awards galaxy s8, EISA awards: Στο Galaxy S8 το βραβείο του καλύτερου smartphone

Για μια ακόμη χρονιά απονεμήθηκαν τα EISA Awards (European Imaging and Sound Association) 2017-2018 και η Huawei είναι μεταξύ των κερδισμένων. Ωστόσο, την πρωτιά για το καλύτερο smartphone κατάφερε να την πάρει το Samsung Galaxy S8/ S8+.

Πέρσι ο τίτλος είχε δοθεί στο Huawei P9, το οποίο πήρε την θέση του Huawei P8, αλλά φέτος η πρωτιά πάει στη Samsung.

Οι κριτές χαρακτηρίζουν το Galaxy S8 ως μια “do-it-all” συσκευή και επισημαίνουν την Infinity Display, την “εξαιρετική” κάμερα, ακόμη και την ψηφιακή βοηθό Bixby (κι ας μην έχει ακόμη την καλύτερη φήμη).

Στο S8 δόθηκε ο τίτλος του Best Smartphone, ενώ το Best Consumer Smartphone είναι το Honor 8 Pro, για την εμφάνισή του, τις δυνατότητες VR και την δυνατή μπαταρία. Το Huawei P10 είναι το Best Smartphone camera χάρη στο module της Leica και το portrait mode.

eisa awards galaxy s8, EISA awards: Στο Galaxy S8 το βραβείο του καλύτερου smartphone

Η Huawei πήρε έναν ακόμη τίτλο χάρη στο Huawei Watch 2, το οποίο είναι το Best Wearable Device, για την ικανότητά του να είναι κατάλληλο τόσο για το γραφείο όσο και για το γυμναστήριο.

eisa awards galaxy s8, EISA awards: Στο Galaxy S8 το βραβείο του καλύτερου smartphone

Tο NOA Element H10le επιλέχθηκε ως το Best Buy Smartphone.

eisa awards galaxy s8, EISA awards: Στο Galaxy S8 το βραβείο του καλύτερου smartphone

Μπορείτε να δείτε εδώ τους νικητές για όλες τις κατηγορίες των EISA Awards 2017-2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

Χα! Χα! Λογικά και δίκαια τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας iphonakias εδώ μέσα που να περίμενε να πάρει και κανένα βραβείο η iphola του;? Για εμένα πάντως βραβείο αξίζουν αρκετές κινέζικες εταιρίες οι οποίες βγάζουν flagship κινητά με πολύ αξιόλογα specs και κόστος μόλις 150-200 ευρώ.

bezilys

Αυτή εκεί στην EISA παίζει να μην έχουν πιάσει καν το xz premium!

Agnostos13

@george:
Αφου δεν εχει βγει το φετινο μοντελο…πως θα παρει και βραβειο;
Λες να βραβευσουν συσκευη 1 ετους οταν ολος ο ανταγωνισμος εχει παρουσιασει τα νεα;

Γιώργος Κ.

Δικαιωματικά πήρε την πρώτη θέση γιατί είναι αυτό που λέει και ο τίτλος με τον οποίο τιμήθηκε : ένα καλό all around κινητό και ειδικά στην τιμή που παίζει τώρα (500+). Το καλύτερο κινητό με κάμερα που βγήκε το Ρ10 κάπως μου έκανε για να πω την αλήθεια. Περίμενα κάποιο άλλο αλλά κερδίζει κυρίως λόγω διπλής κάμερας από τη leica σε συνδυασμό με τις δυνατότητες των δύο καμερών αλλά και της selfie κάμερας. Κάτοχος mate 9 που ναι μεν βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες αλλά το βράδυ χάνει από τουλάχιστον 2-3 κινητά τηλέφωνα.

@bezilys Το xz premium τσίμπησε το Φεβρουάριο βραβείο στην mwc κυρίως λόγω του 835 σε συνδυασμό με τα 960fps στο βίντεο με την αργή λήψη. Τώρα όσον αφορά στα 2 κινητά, το Sony είναι ελάχιστα υποδεέστερο από s8 κατ εμέ. Δεν κάνει τικ σε πολλά κουτάκια τουλάχιστον όχι όσα κάνει το s8(εξου και το all around που λέγαμε) , αν μπορώ να το θέσω αλλιώς

JohnWave

Είμαι κάτοχος του S8, το θεωρώ ξεκάθαρα το καλύτερο κινητό της αγοράς μέχρι σήμερα αλλά στα βραβεία EISA δεν δίνω καθόλου σημασία όπως και σε αυτά των εκθέσεων. Χρόνια τώρα δίνουν το 1ο βραβείο στις ναυαρχίδες της Huawei και φέτος για να μη φτάσει εντελώς στον πάτο η αξιοπιστία τους έβγαλαν για πρώτη φορά καλύτερη μια συσκευή άλλης εταιρίας. Βέβαια αν παρατηρήσετε πάλι έδωσε πολλά βραβεία στη Huawei. Αυτή η ιστορία συμβαίνει από τότε που είχα το P6 το οποίο…μαντέψτε…είχε πάρει το βραβείο του καλύτερου κινητού για εκείνη τη χρονιά! :p Kαλό ήταν αλλά κορυφαίο όχι. Και για ξαναμαντέψτε : Ποια κινητά είχαν βγει από ως κορυφαία το 14, το 15, το 16; Να βοηθήσω; Το 1ο γράμμα είναι P! Παίζουμε για 5000€ και άνοιξε και η γραμμή 17!

Kostas

Συγχαρητήρια το άξιζε αφού αυτό το τηλέφωνο αποτελει εμπνευση για πολλά άλλα τηλέφωνα που πρόκειται να βγουν μαζί και του iphone. Τελικά η samsung ακούει το κοινό…και στα πίσω σκαλοπάτια βλέπω Huawei και sony να ακολουθούν

Ιωάννης jb

John Wade.. Είσαι υπερβολικός με το s8..
Υπάρχουν εκεί έξω πααααρα πολλές συσκευές που είναι τρομερές…. Xz premium, moto z2 force, u11, op5…
Δεν είναι μόνο το s8 άνοιξε λίγο τα μάτια σου…
Όσον αφορά τα eisa είναι πουλημένοι αυτό είναι προφανές!!!
Τα έχουν πάρει από την Χαβάη η οποία μέχρι το 2020 θα έχει το 25% της αγοράς smartphone.. αυτό θέλουν να πετύχουν και μέχρι στιγμής το καταφέρνουν…
Έχουν δώσει οι Κινέζοι ένα κάρο λεφτά!!!
Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει να ανεβάζει και τιμές..
Στην ουσία το κάνει για να βγάζει τα σπασμένα και θέλει να περάσει στο μυαλό του προβατοποιημενου καταναλωτή ως κάτι premium πράγμα που φυσικά και δεν ισχύει..

One

@ Γιώργος Κ. στο μονο που κερδιζει το S8 ειναι η εξωτερική εμφάνιση. Αλλα σε ευχρηστία, ταχύτητα, ποιοτητα σε multimedia περιεχόμενο ειναι πολυ καλύτερο το ΧΖ Premium και υπαρχουν αρκετά test youtube που το δείχνουν. Η Eiza καλως ή κακώς βάζει και το trend της εποχής και τον αριθμό πωλήσεων στα υπόψιν γι’ αυτο και Samsung & Huawei έχουν περισσότερα βραβεία.

bezilys

@Γιώργος υποδεέστερο σε τι σε σχέση με το s8? Στο design? Στην ταχύτητα? Στην οθόνη? Στον ήχο? Στην κάμερα? Στην μπαταρία? Δεν βλέπω κάτι που να έχει το s8 και να μην το έχει το xz premium και με τι παραπάνω. Ίσως στην νυχτερινή λήψη αλλά τραβάει 960 fps βίντεο δεν είναι και λίγο…..

Γιώργος

Παιδιά εγώ έχω αργή κίνηση από εποχή note 3/4 και ζήτημα να έχω γυρίσει 5 βίντεο με αργή κίνηση. Είναι απλά ένα εφέ της κάμερας. Δεν είναι κάτι απαραίτητα χρηστικό. Όλοι θα προτιμούσαν να είχαν καλές λήψεις στο σκοτάδι (s8) παρά τα 960 fps του Sony. Ταχύτητα ναι συμφωνώ ότι είναι πιο γρήγορο το Sony λόγω lagwiz αλλά μιλάμε για κλάσματα του δευτερολέπτου. Design είναι εντελώς υποκειμενικό δεν το πιάνουμε στη συζήτηση , αλλά ίσως ο λόγος ότι η Samsung κατάφερε να χωρέσει τέτοια οθόνη σε τόσο μικρό σασί να μέτρησε θετικά στην ανάδειξη του κινητού ως το καλύτερο. Στην οθόνη παιδιά εδώ έχετε μικρό φάουλ γιατί ως γνωστόν τα 4Κ των Sony είναι σε ορισμένες εφαρμογές 4Κ. Τις περισσότερες φορές η οθόνη τρέχει σε 1080. Ένω το s8 έχει ίσως την καλύτερη οθόνη σε κινητό η οποία έχει βραβευτεί πολλάκις. Στην Μπαταρία επίσης κανει καλύτερη διαχείριση του Samsung (από βίντεο που έχω δει) αλλά εκτός αυτού φορτίζει και πιο γρήγορα του s8 (κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό) και έχει την επιλογή να μειώσεις την ανάλυση της οθόνης μέχρι και 720 Ρ για να κρατήσει ακόμη πιο πολύ. Ποιότητα και τα δυο είναι κορυφαία , στον ήχο κατά πολύ… Συνέχεια »

bezilys

@Γιώργος 4Κ είναι εκεί που χρειάζεται δηλαδή σε ταινίες, εικόνες, τι να την κάνεις την 4Κ στο μενού? Η όταν σερφαρεις στο δυαδικτυο? Και μεταξύ μας ή 4Κ είναι πιο χρήσιμη ανάλυση από την 2K. Άλλο να τραβάς βίντεο με 120 / 240 fps και άλλο με 960 fps χαοτική διαφορά. Τώρα όσο αφορά ταχύτητα όπως λες για κάτι κλάσματα δευτερόλεπτα το περνάει το xzp αλλά αυτά τα κλάσματα δευτερόλεπτον κάθε χρόνο και θα αυξάνονται με το lag wiz…
Στην μπαταρία καλύτερα να φόρτιζει πιο αργά έχει μεγάλητερη διαρκεία ζωής η μπαταρία κάτι που είναι πιο χρήσιμο από το ν φόρτιζει πιο γρήγορα
Και τέλος το s8 όπως είπες έχει άθλιο ήχο ισάξια με ένα κινητό 200€ άρα πως γίνεται να είναι το καλύτερο κινητό?! Όταν πληρώνεις τοσα λεφτά για ένα κινητό πρέπει το κινητό να έχει και τα αντίστοιχα “προσόντα” στην τιμή του κάτι που το κάνει πολύ καλά η Sony!

Γιώργος Κ.

“This exquisitely-crafted flagship phone comes in a striking combination of metal and glass, with the seemingly bezel-less Infinity Display giving a larger viewing area while retaining the product’s comfortable dimensions. Available in two sizes, the screen is HDR-ready with an aspect ratio of 18.5:9, and the specs also include the top-notch Exynos 8895 chipset. The Samsung Galaxy S8 duo also keeps its excellent 12MP camera, auto HDR, phase detection autofocus, OIS and f/1.7 lens in place, while introducing iris scanning for greater security, and the all-new Bixby voice assistant. It’s a formidable do-it-all device”.

Με βάση τα παραπάνω πιστεύω πως το s8 πήρε το βραβείο λόγω του συνδυασμού ποιότητας κατασκευής, bezel-less design, κάμερας, οθόνης, επεξεργαστή και Bixby(άκυρο). Επίσης αυτό που λες με τα λεφτά πλέον δεν είναι και τόσο σχετικό γιατί το s8 κοστίζει 170€ λιγότερα από το xz premium.

Kostas

Τι σαχλαμαρεσ είναι αυτές με αργή κίνηση του Xperia και την 4k οθόνη του…κανεισ δεν τραβάει καθημερινά βίντεο αργή κίνηση αλλά και πέρα από αυτό όλα τα υπόλοιπα στις φωτογραφίες του s8 είναι πολύ καλύτερα χρώματα αντίθεση φωτεινότητα…και φυσικά το 4k είναι χρήσιμο για τηλεοράσεις Όχι για κινητά εδώ δεν βλέπουμε στα 1080 pixels θα βλέπουμε στο 2k τσάμπα μπαταρία…αλλωστε το μέλλον δεν είναι οι LCD αλλά οι oled…το s8 δεν βραβεύτηκε για πιο καινοτόμο αλλά για καλύτερο smartphone. Οι τεχνολογίες που έχει το Xperia xz premiumδεν το κάνουν καλύτερο αλλά πιο καινοτόμο…αγαπω τη sony και θεωρώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο σχεδον με τη samsung αλλά η νίκη εδώ είναι για το s8

mpessththesis

@ Ιωάννης_jb,

Πάλι τα ίδια ρε γιαννάκη ? Ποιον κοροιδεύεις ρε μικρέ ? Για μια φορά στη ζωή σου μπορείς να αποκτήσεις μπέσα? (τι είναι αυτό θα μου πεις ε?) . Πες, είμαι iPhonάκιας μέχρι το κόκκαλο και μισώ την Samsung μέχρι θανάτου και τέλος. Άσε τώρα τις θεωρίες του κ@λου που σκαρφίζεσαι και τα Xperia.

bezilys

@Kostas μα η καινοτομία είναι αυτό που το κάνει καλύτερο από τον ανταγωνισμό!

Kostas

@bezilys σύμφωνο απόλυτα μαζί σου τον κάνει πολύ καλό τον ανταγωνισμό αλλά δεν σημαίνει ότι ένα smartphone που ενσωματώνει όλες τις καινοτομίες θα είναι και το καλύτερο αυτό λέω…και επιμένω το Xperia xz premium είναι τέλειο κινητό αλλά όχι για γενικά το καλύτερο κινητό. Αξίζει άλλους τίτλους καλύτερη κάμερα ή ήχο…καληυερη αυτονομία…το s8 είναι γενικά καλό, πιο μέτριο σε κάποια σημεία αλλα all around ειναι το καλυτετο smartphone αυτός είναι και ο τίτλος του. Το Xperia xz premium είναι καλύτερο σε multimedia…δεν αντιλέγω όμως είναι κατά δύο ισάξια

JohnWave

@Ιωάννης jb, χίλια συγνώμη και αλλά μέχρι να ξεκινήσεις να διαβάζεις πολύ και να βλέπεις συγκριτικά, δεν μπορώ να μπω σε διάλογο μαζί σου. Μου θυμίζεις αυτούς που τσακωνόμουν παλιότερα όταν έλεγαν πόσο πλήρες store είχαν τα Windows mobile. Τσάμπα φαιά ουσία είχα καταναλώσει τότε και δεν πρόκειται να το ξανακάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus

Το 5,5 ετών Samsung Galaxy S8 παίρνει νέο firmware update

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2017 και έλαβαν την τελική τους ενημέρωση τον Μάιο του 2021.

Software Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8: Παίρνει ακόμα ένα update

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία του, αλλά ο γερόλυκος που ακούει στο όνομα Samsung Galaxy S8 αντέχει ακόμα.

Software Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8: Θα λάβει το τελευταίο update 4 χρόνια μετά

To Samsung Galaxy S8 έχει οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 8895 και μνήμη RAM 4GB και είχει τιμή 829 ευρώ.

Software Galaxy S8 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S8 series: Νέα αναβάθμιση φέρνει την ενημέρωση ασφάλειας Ιανουαρίου

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση των smartphones της σειράς Galaxy S8, η οποία φέρνει την ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου 2021.