EISA awards: Το Huawei P9 πήρε τον τίτλο του καλύτερου smartphone

Το Huawei P9 πήρε τον τίτλο του European Consumer Smartphone in 2016-2017 (EISA awards), ακολουθώντας τα βήματα του προκατόχου του Huawei P8, που είχε πάει το ίδιο βραβείο πέρσι.

Ο συνδυασμός του design, τα δυνατά χαρακτηριστικά και η καινοτόμα κάμερα έδωσαν στην ναυαρχίδα της Huawei την πρώτη θέση.

Το CoolPad Torino πήρε τον τίτλο του καλύτερου οικονομικού smartphone, η CoolPad έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ευρώπη, το σημαντικό μερίδιο που πήρε στην Ευρώπη έδωσε στο 5.5 ιντσών smartphone των 200 ευρώ την πρώτη θέση.

Το LG G5 πήρε τον τίτλο του European Mobile Innovation, χάρη στο καινοτόμο design του. Τα >Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge διακρίθηκαν για την καλύτερη κάμερα.

Το HTC 10 πήρε το βραβείο του European Advanced Product χάρη στην οθόνη 5.2 ιντσών IPS Quad HD, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel UltraPixel με OIS, μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη QuickCharge 3.0 και 24-bit hi-res audio. Αν και δεν κατάφερε να πάει καλά σε πωλήσεις, πήρε τον τίτλο.

Τέλος, το HTC Vive πήρε τον τίτλο του καλύτερου VR headset και το Garmin Fenix 3 HR του καλύτερου wearable στην Ευρώπη.

Τα βραβεία διοργανώνονται από το European Imaging and Sound Association (EISA) και μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.

eisa awards 2016, EISA awards: Το Huawei P9 πήρε τον τίτλο του καλύτερου smartphone

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Το γεγονός ότι δεν εδωσαν κανενα βραβειο στο iPhone 6s (που είναι καλυτερο σε ολους τους τομεις των βραβειων) δειχνει ότι είναι ξεπουλημένος-ψεύτικος διαγωνισμος.

Huawei P9 λεει… χαχαχα

One

Καλα οι τύποι ειναι οτι να ναι, χωρις να τελειώσει η χρονιά δίνουν αυγουστιάτικα βραβεία ενω ολοι ξέρουμε οτι οι καλύτερες συσκευες βγαίνουν μετα το Σεπτέμβριο. Αν δε παει δεκεμβριος δε μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Επίσης δεν είδα να υπάρχει πουθενά βραβείο για τα tablets.

Mary

Εντάξει δεν είναι κακό, αλλά θεωρώ ότι κυκλοφόρησαν πολυ καλύτερα και ομορφότερα κινητά από αυτό φέτος.

Αντιαριστερος

Υπερβολικά πολύ σπρώξιμο το P9.

Nistelroy

Λευτέρη μόνο αν είχε κάποιο βραβείο του στυλ more stable os θα μπορούσε να πάρει βραβείο το 6s.Στα άλλα είναι πολύ πίσω(φωτο,οθόνη,μπαταρία κτλ)…..

Zois

Πλέον κανένα κινητό που έχει ανάλυση κάτω από qhd δεν πρέπει να παίρνει ούτε ένα βραβείο οπότε δίκαιος τo iPhone είναι έξω όπως επίσης ήταν λάθος που δόθηκε και στο p9 για τον ίδιο λόγο.

Panos

Να πάρει βραβείο το iPhone 6s που είναι από τα πιο χάλια σχεδιαστικά; χαχαχαχαχαχα Λευτέρη να σε καλά γέλασα.

liris11

Ρνα μεγάλο μπράβο στη huawei που ακούει τους πελάτες της το p9 ειναι ενα κόσμημα το καλύτερο τηλ πιυ είχα ποτέ τα κάνει όλα στην εντέλεια χωρίς ίχνος λαγκ και το μεγαλύτερό ατού τπυ ειναι οτι έχει σήμα ρε παιδί μου σήμα καμπάνα !!!

Ιωαννης

iPhone 6s

Anakin

Βραβείο μόνο στη Samsung πρέπει να δώσουν με το αριστούργημα το s7 edge το ότι το έδωσαν στο p9 είναι τραγικό και εννοείται στημένο

Δημητρης

Με διαφορά το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ! Δεν κολλάει πουθενά, ο σχεδιασμός απλα υπέροχος, ενα λειτουργικό τρομερά εύχρηστο με μόνη απογοήτευση την κάμερα που είναι μεν τέλεια αλλα δε συγκρίνεται με samsung και iPhone, αδικαιολογητος ο ντόρος που έγινε λόγω της leica! Εξάλλου το βραβείο το πήρε η samsung σε αυτό το τομέα (για αυτούς που θεωρούν το διαγωνισμό στημένο)! Για iPhone δε νομίζω οτι αξίζει να σχολιασεις, πραγματικά ξεπερασμενα τηλέφωνα με μια εταιρεία που το μόνο που της εχει μείνει είναι το marketing και οι ιδέες της!

vasilist

Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερα smartphones αλλά και το P9 είναι πολύ καλό και γρήγορο.
Για όσους λένε για το Iphone 6s δεν γίνετε να βγεί πρώτο με τα μισά χαρακτηριστικά απο τα άλλα.
Και δεν λέω για antutu και geekbench αλλά για κάμερα, ελευθερία λειτουργικού και χαρακτηριστικά,micro sd κτλ κτλ

Γιώργος Κ.

Συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλήσαντες, τα iPhones εχουν παρωχημένα χαρακτηριστικά σε σχεση με τα υπόλοιπα κινητά. Ίσως αν ο διαγωνισμός έβγαινε Κανά μήνα μετά να έπαιρνε το iPhone 7 κάποιο βραβείο. Με τα παρόντα ομως κινητά λες άνετα στο iPhone “που πας ρε Καραμήτρο;;;”

JohnWave

Και το P6 θυμάμαι όταν το είχα είχε πάρει το ΕΙSA. Τώρα διαβάζω ότι είχε πάρει και το P8 και φέτος το P9. Ok, πανέμορφη σειρά σε design η P ( όπως και η Mate ) αλλά όχι δεν αξίζει αυτά τα βραβεία και προφανώς έχει υπάρξει κάποιο deal μεταξύ Ηuawei και EISA. Διαβάζω την αιτιολόγηση από την EISA : 1) “Sporting a 5.2-inch IPS-NEO LCD with Full HD resolution”. Οk, ωραία οθόνη για αλλά ούτε σε brightness υπερτερεί, ούτε σε ανάλυση, ούτε σε θερμοκρασία χρωμάτων, ούτε σε απόδοση χρωμάτων, ούτε σε σωστή απόδοση RGB, Μην τρελαθούμε εντελώς δηλαδή. 2) “Sporting octa-core HiSilicon Kirin 955 SoC”. Ok, σημαντική βελτίωση στον επεξεργαστή με κορυφαία απόδοση όμως μόνο στο geekbench 3 multicore, ενώ σε όλα τα άλλα benchmarks χάνει σε σχέση με τους ανταγωνιστές. 3) “But that’s not all, Huawei makes history by being the first manufacturer to introduce Leica’s photography”. Το να αναδεικνύεται ως προτέρημα μια marketing απάτη, ε εδώ ξεφεύγει το πράγμα. Ακόμα κι αν ξεχάσουμε αυτό που έγινε με τη γνωστή φωτογραφία, σε όλα τα συγκριτικά tests, η κάμερα του P9 υστερεί σε σχέση με τους ανταγωνιστές σε καλό και σε χαμηλό φωτισμό. Καλή κάμερα αλλά υπάρχουν και καλύτερες.… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Ε όχι ρε παιδιά τι πινετε κ δε μας δίνετε εκεί στην eisa??
Z5!!!! Με διαφορά το πλήρες τηλ!!!!Αδιαβροχο…Κορυφαίο design!!! Με εξαιρετικο ui κ τον καλύτερο player που υπάρχει σε smart…
Μόνο αυτό κ το htc 10 έχουν στέρεο ηχεία…
Κάμερα κορυφή… Αλαγκαριστο… Και συσκευή εγγύηση!!! Ξέρεις ότι θα σου βγάλει 3ετια για πλάκα!!! Κ update…

Και αν θέλετε ντε κ καλά φετινή συσκευή x performance… Τα πάντα όλα +sd820!!!

Άντε με τους άσχετους από τεχνολογία μπουχτισαμε!!!

Impressive-Instant

Στην ηλικία των 15 διάβαζα για κόντρες Βίσση-βανδή για το πια έπρεπε να πάρει βραβείο. Στα 30+ διαβάζω πιο κινητό έπρεπε να πάρει βραβείο… Τελικά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ..

petros

Ο καθε Ελληναρας οποια συσκευή εχει αυτή έπρεπε να κερδίσει , αντικειμενικα s7 edge ή Z5 έπρεπε να ηταν

Chris_BMW

Ακόμα κ εδω ο καημός του κακόμοιρου το I phone .. Είναι κ λογικό λένε που το I phone δεν πήρε κάποιο βραβείο με αυτά τα specs !!! Πως να πάρει βραβείο σε διαγωνισμό 2016-17 τηλέφωνο του 2015! Έλεος με το κομπλεξ Ε Λ Ε Ο Σ

John

Οι περισσότεροι μπορείτε να στείλετε αίτηση στην EISA! Θα πάθουν πλάκα γιατί είστε επιστήμονες! Τα ξέρετε όλα! Είστε αυτό που λέμε παντογνώστες! Μη χάνετε την ευκαιρία! Να καθαρίσει και η βρωμιά γιατί το πράγμα είναι στημένο!

kotsovolaki

σε ολα τα συγκριτικα τεστ σε σχεση με το s7/edge το p9 ερχεται δευτερο. Ειδικα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου η διαφορα ειναι χαωδης. οσοι ασχολουνται ενεργα και εχουν δοκιμασει και τα δυο smartphone θα συμφωνησουν μαζι μου πιστευω. πολυ ωραιο design, αξιολογη καμερα, γρηγορος επεξεργαστης αλλα οχι και καλυτερο smartphone της χρονιας σε σχεση με s7 και htc 10 σε χαρακτηριστικα ειναι υποδεεστερο. κριμα για την LG παντως που εχασε την μαχη φετος για τα καλα και αυτη εχει ενα smartphone με εκπληκτικη καμερα, η μονη που κοντραρει στα ισια το s7 αλλα με το περσινο bootloop στο g4 και το φετινο τραγικο design στο g5 εχασε και τους πιστους της πελατες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Oreo Honor Huawei

Η Huawei λανσάρει Android Oreo Beta στα Mate 8, P9 και στα Honor 8, Note 8 και 6X

Η Huawei ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα Huawei Mate 8, Huawei P9, Honor 8, Honor Note 8 και Honor 6X θα λάβουν τη δοκιμαστική έκδοση του Android Oreo στην Κίνα. Τα νέα είναι ευχάριστα εφόσον μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι συσκευές θα λάβουν το Oreo update και σε άλλες αγορές αργότερα.

Smartphones Android Android Oreo Google

Huawei P9 και P9 Plus: Σύντομα θα λάβουν το Android 8 Oreo

Τα Huawei P9 και P9 Plus έχουν περίπου δύο χρόνια στην αγορά. Ως γνωστόν, οι δύο συσκευές αποτέλεσαν τους high-end εκπροσώπους του Κινέζου κατασκευαστή για το 2016, σημειώνοντας ικανοποιητικές πωλήσεις και κοντράροντας στα ίσα τους τότε ανταγωνιστές.

Smartphones EISA Honor 8 Pro Huawei P10

EISA awards: Στο Galaxy S8 το βραβείο του καλύτερου smartphone

Για μια ακόμη χρονιά απονεμήθηκαν τα EISA Awards (European Imaging and Sound Association) 2017-2018 και η Huawei είναι μεταξύ των κερδισμένων. Ωστόσο, την πρωτιά για το καλύτερο smartphone κατάφερε να την πάρει το Samsung Galaxy S8/ S8+.

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.