Ένα από τα πρώτα 5G smartphone της αγοράς θα κατασκευαστεί από την OnePlus

ένα από πρώτα 5g smartphone κατασκευή oneplus, Ένα από τα πρώτα 5G smartphone της αγοράς θα κατασκευαστεί από την OnePlus

Σύμφωνα με τον συν-ιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, η εταιρεία θα κατασκευάσει ένα από τα πρώτα 5G smartphone που θα παρουσιαστεί μέσα στα 2019, με την Qualcomm να ανακοινώνει πως θα κυκλοφορήσουν τουλάχιστον δύο 5G συσκευές, εντείνοντας την προσμονή στους φίλους της τεχνολογίας.

Ο Carl Pei πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια του event για την παρουσίαση του Qualcomm Snapdragon 675, αναφέροντας πως η OnePlus έχει ήδη πραγματοποιήσει με επιτυχία τις δοκιμές στα 5G δίκτυα τον Αύγουστο και θα είναι έτοιμη για να κυκλοφορήσει το πρώτο της 5G smartphone, αλλά και ένα από τα πρώτα της αγοράς παγκοσμίως, πολύ σύντομα.

Ο συν-ιδρυτής της OnePlus τόνισε πως η κυκλοφορία του 5G smartphone της εταιρείας θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2019 και αν αναλογιστούμε πως η OnePlus κυκλοφορεί flagship smartphones, τότε θα πρέπει να περιμένουμε το OnePlus 7 να διαθέτει όχι μόνο high-end τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και αυξημένη τιμή λόγω της προσθήκης της 5G τεχνολογίας, κάτι το οποίο πολύ πιθανόν να γίνει και σε όσα smartphone θα υποστηρίζουν σύνδεση στα 5G δίκτυα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

Σας προτείνω να μην πάτε στα πρώτα 5G modems/Mobiles. Πολλά bugs, ανώριμες κεραίες στα κινητά, πολλά προβλήματα. 2ης γενιάς από 2020 και έπειτα… 🙂

ΚώσταςD.

Εγώ θα σας προτείνα να μην πάτε καθόλου στα 5g αλλά ποιος νιώθει;;; Ελάχιστοι… Οι υπόλοιποι ότι τους παρουσιάζουν και ότι τους δείχνουν πιστεύουν ότι το κάνουν για το καλό της ανθρωπότητας… Καλά ξυπνητήρια, αν ποτέ… Με κάνα θαύμα… Αμήν… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ΚώσταςD.

https://www.home-biology.gr/5g
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/08/5g.html?m=1
https://nea.allnewz.gr/?p=38604
Ενδεικτικά… Δεν ξέρω αν θα βγει το σχόλιο.. Εγώ το βάζω πάντως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.