Energizer Power Max P16K ProQ: Το smartphone με μπαταρία 16000 mAh στο MWC 2018

Energizer Power Max P16K ProQ, Energizer Power Max P16K ProQ: Το smartphone με μπαταρία 16000 mAh στο MWC 2018

Εκτός από τους μεγάλους κατασκευαστές smartphones που κυριαρχούν κάθε χρόνο με τις προτάσεις τους στο MWC,υπάρχουν και εκείνοι οι μικροί που προσπαθούν να κάνουν θόρυβο με κάτι εξεζητημένο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το Energizer Power Max P16K ProQ.

Η Energizer γνωστή για την τεράστια γκάμα μπαταριών που διαθέτει, τυχαίνει να δραστηριοποιείται και στην αγορά των κινητών τηλεφώνων. Στο φετινό συνέδριο λοιπόν ήρθε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» φέρνοντας μαζί της το Energizer Power Max P16K ProQ, το smartphone με τη μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία που κυκλοφόρησε ποτέ.

Πρόκειται για prototype μοντέλο και ενσωματώνει μπαταρία 16000 mAh, χαρακτηριστικό που αποτελεί ορόσημο για το χώρο.

Energizer Power Max P16K ProQ, Energizer Power Max P16K ProQ: Το smartphone με μπαταρία 16000 mAh στο MWC 2018

Το Energizer Power Max P16K ProQ δεν είναι επίσης το ογκώδες smartphone που θα περιμέναμε. Πρόκειται για ένα κομψό και αρκετά λεπτό μοντέλο (περίπου 15 χιλιοστά) δεδομένης της μπαταρίας του, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες. Οι επίσημες διαστάσεις δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές ωστόσο το βάρος του αγγίζει τα 350 γραμμάρια… Ελαφριά συσκευή με τέτοιες ενεργειακές επιδόσεις είναι αρκετά δύσκολος συνδυασμός.

Το αμερικάνικο μοντέλο ανήκει στην κατηγορία των Android συσκευών και έρχεται εξοπλισμένο με IPS LCD οθόνη 5.99-ιντσών με full-HD+ (1080×2160 pixels) ανάλυση και αναλογία 18:9. Στο εσωτερικό του εδρεύει οκταπύρηνο SoC της MediaTek που συνδυάζεται με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Energizer Power Max P16K ProQ, Energizer Power Max P16K ProQ: Το smartphone με μπαταρία 16000 mAh στο MWC 2018

Για αποτύπωση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης ενσωματώνει dual κάμερα στην πίσω όψη ανάλυσης 16MP+13MP με λειτουργία Phase Detection Auto Focus (PDAF) και dual-LED flash. Η πρόσθια κάμερα έχει επίσης δύο φακούς 13MP και 5MP.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής που είναι προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο του 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Φαντάζομαι υπόσχεται αυτονομία τουλάχιστον μιας εβδομάδας με μέτρια χρήση…

Makis

Ένα power bank είναι τεραστίου βάρους για τον όγκο που έχει, και απλά έχει και πάνω ένα smartphone.

vladimiros

Αντι να φορτιζει το power bank το κινητο….. θα φορτιζει το κινητο το power bank χαχα

Γρηγόρης

Είναι πολύ κρίμα και ανούσιο να βαζεις Mediatek επεξεργαστή σε κινητο με τετοια μπαταριαρα..Παει χαμενη..

merci

οτι πρεπει για το γηπεδο, χαχα

Δημήτρης

Το κινητό θα είναι πολύ βαρύ, χοντρό και δύσχρηστο. καλύτερα να πάρει κανείς ένα κινητό της προκοπής και ένα μεγάλο powerbank, παρά αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Energizer

Energizer Hard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000 mAh!

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Avenir Telecom είχε συσκευάσει μια μπαταρία 18.000 mAh σε smartphone και τώρα επιστρέφει με ένα με 28.000 mAh!

Smartphones Energizer

MWC 2019: Η απάντηση της Energizer στα foldable κινητά ονομάζεται Power Max P8100S

Η Energizer μετά από την παρουσίαση του Power Max P18K Pop, ενός κινητού με χωρητικότητα μπαταρίας 18.000 mAh, μας εντυπωσίασε με ακόμα μία συσκευή, το Power Max P8100S, ενός 5G foldable κινητού.

Smartphones Energizer MWC 2019

MWC 2019: Το Energizer Power Max P18K Pop είναι ένα power bank με ενσωματωμένο smartphone;

Κατά τη διάρκεια της MWC 2019 έχουμε δει κάθε είδους συσκευές, με τελευταίο παράδοξο το foldable smartwatch Nubia Alpha. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθε η Energizer και αποκάλυψε όσα έκρυβαν οι πρώτες φωτογραφίας του Power Max P18K Pop.

Smartphones Energizer

Energizer Power Max P18K Pop: Θα έχει 18.000mAh μπαταρία και διπλή pop-up selfie κάμερα

Τα smartphone της Energizer βρίσκονται στην αγορά εδώ και καιρό και το κύριο χαρακτηριστικό τους, όπως είναι αναμενόμενο, είναι η μπαταρία τους. Αυτή τη φορά η Avenir Telecom δημιούργησε μια πιο premium συσκευή, το Energizer Power Max P18K Pop.