Επίσημο: 20 Φεβρουαρίου η ημέρα παρουσίασης των Galaxy S10

Galaxy S10, Επίσημο: 20 Φεβρουαρίου η ημέρα παρουσίασης των Galaxy S10
Αναμονή τέλος. Η Samsung επιβεβαίωσε σήμερα την ημερομηνία παρουσίασης της σειράς Galaxy S10. Η ειδική εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.
Οι φήμες που ήθελαν φέτος η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων από μεριάς Samsung να μην συμπέσει με το Mobile World Congress που θα πάρει μέρος στην Βαρκελώνη επαληθεύθηκαν. Η Samsung τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμοποιήσει το Mobile World Congress, για να παρουσιάσει τις νέες σειρές Galaxy S . Δεν πρόκειται να το κάνει όμως αυτή τη χρονιά. Η Samsung ετοιμάζει μια ειδική εκδήλωση “Galaxy Unpacked” μόνο για το Galaxy S10. Δεδομένου ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα πριν από το MWC 2019, θα επιτρέψει στο Galaxy S10 να κυριαρχήσει στον κύκλο των τεχνολογικών ειδήσεων πριν ορισμένοι από τους ανταγωνιστές του ξεκινήσουν να πλασάρουν τα νέα τους τηλέφωνα στη Βαρκελώνη.
Η επερχόμενη ναυαρχίδα Galaxy S10 αποτελεί και την 10η επέτειο της σειράς S, ίσως και γι αυτό να επέλεξαν μια ξεχωριστή εκδήλωση για φέτος. Συνολικά θα κυκλοφορήσουν τρία μοντέλα – το Galaxy S10 (E ή Lite) 5,8 ιντσών, το Galaxy S10 6,1 ιντσών και το Galaxy S10+ 6,4 ιντσών. Μια ξεχωριστή έκδοση 5G του Galaxy S10+ θα κυκλοφορήσει επίσης με μια μπαταρία 5.000mAh.
Θα υπάρχουν πολλές πρωτιές για το Galaxy S10. Θα αποτελέσει την πρώτη ναυαρχίδα με την οθόνη Infinity-O, η πρώτη με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και η πρώτη συσκευή με ταχύτητες 5G. Οι κάμερες θα διαφέρουν μεταξύ των εκδόσεων, αλλά αναμένουμε να δούμε μοντέλα με τριπλές και τετραπλές κάμερες εκτός από τη διπλή κάμερα που θα έχει στο μπροστινό μέρος το Galaxy S10+. Η Samsung αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 855 SoC σε επιλεγμένες αγορές, όπως οι ΗΠΑ.
Για την τιμολόγηση δεν γνωρίζουμε τίποτα επίσημο μέχρι τώρα, αλλά μπορούμε να αναμένουμε από τις high-end εκδόσεις τετραψήφια νούμερα. Προηγούμενες αναφορές δείχνουν πως η Samsung θα κυκλοφορήσει τη συσκευή έως τα μέσα Μαρτίου. Όπως και εσείς, δεν μπορούμε να περιμένουμε για τα αποκαλυπτήρια.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Infinity-O oooooOOO!!!!! Το 10αρι θα το καταστρέψουν σίγουρα… Hahahaha!!! 😂😂😂

NtinosMD

Νταξ….4ψηφια τιμη λεει. Οσο περισσοτερο αυξανεται η αρχικη τιμη τοσο πιο πολυ δεν συμφερει να τα αγοραζεις φρεσκα-φρεσκα κ οχι λογω της αρχικης τιμης αλλα λογω της τρελης πτωσης μετεπειτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.