Επίσημο το Meizu Note 8 με διπλή κάμερα, οθόνη 6 ιντσών και μπαταρία 3600mAh

Meizu Note 8 διπλή κάμερα οθόνη 6 ίντσες 3600mAh, Επίσημο το Meizu Note 8 με διπλή κάμερα, οθόνη 6 ιντσών και μπαταρία 3600mAh

H Meizu ανακοίνωσε επίσημα το Meizu Note 8, μία πιο οικονομική εναλλακτική πρόταση του X8 της ίδιας της εταιρίας. Η συσκευή διαθέτει μεταλλικό σώμα και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα.

Το smartphone φαίνεται πως δεν ακολουθεί τη «μόδα» της εποχής καθώς διαθέτει οθόνη χωρίς notch, με διαγώνιο 6.0 ιντσών και ανάλυση 2160×1080 pixels σε αναλογία 18:9 και φωτεινότητα που φτάνει τα 450 nits. Η selfie κάμερα είναι 8 megapixels (f/2.0) ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει διπλή κάμερα. Η μία από τις κάμερες είναι 12 megapixels σε συνεργασία με τη Sony και διαθέτει τεχνολογία Dual Pixel AutoFocus και διάφραγμα f/1.9.

Η δεύτερη κάμερα του κινητού είναι 5 megapixels και βοηθά στην ακριβέστερη λήψη πορτρέτων. Η συσκευή υποστηρίζει face recognition και παράλληλα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για το ξεκλείδωμα της οθόνης του κινητού.

Στο εσωτερικό του Meizu Note 8 βρίσκεται o επεξεργαστής Snapdragon 632 με 4GB RAM ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι 64GB. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3600mΑh και υποστηρίζει το πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης mCharge (18W) με υποδοχή micro USB.

To νέο smartphone της Meizu έρχεται με Android Oreo βασισμένο στο FlymeOS και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα άν η συσκευή θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές πέραν της Κίνας όπου θα κοστίζει CNY1300 (€165) με τη διάθεσή του να ξεκινάει την 1η Νοεμβρίου.
Meizu Note 8 διπλή κάμερα οθόνη 6 ίντσες 3600mAh, Επίσημο το Meizu Note 8 με διπλή κάμερα, οθόνη 6 ιντσών και μπαταρία 3600mAh

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
And.K

Το έχει χάσει το παιχνίδι ή meizu. Δυστυχώς. Από το MX5 και μετά…. Το χάος

Flagship killer

Η Meizu στην αρχή έδειχνε πιο επικίνδυνη από τη Xiaomi και εφάμιλλη της χουαβαη… και οι 3 ξεκίνησαν να φτιάχνουν απομιμήσεις iPhone…
Στη συνέχεια η χουαβαη ξεκόλλησε
Η ξαομι ξεκόλλησε
Και η μετσου άλλαξε από απομιμήσεις iPhone σε απομιμήσεις galaxy όπως το παραπάνω που μέχρι και χρωματα και γραφιστικά η εικόνα θυμίζει τρελά s9 …
Δε θα κλάψω όταν εξαφανιστεί…

And.K

Καλά εσύ flagship _killer Δεν έχεις ιδέα.όλοι αντιγράφουν την Apple. Το πέτυχες!Τις πρωτοποριες πρώτα τις βγάζουν οι xiaomi, oppo, vivo και μετά τα περνούν οι υπόλοιποι… (bezel less, under display unlock, slider camera). Πρώτα θα μαθαίνεις και μετά θα μιλάς

Flagship killer

And K. Ένα πράγμα θα σου πω!
Χα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα

Geo

Καλή εβδομάδα.
@Flagship killer Πολύ ξερόλας με επιχειρήματα..

Flagship killer

@Geo τα επιχειρήματα τα κατανοούν μόνο οι έξυπνοι άνθρωποι! Μη σπαταλάς τον χρόνο μου! Καλή συνέχεια!

Flagship killer

Αλλά αφού το θέτε και έχετε πρόβλημα μνήμης πάμε:
Χαβάη p6 : iPhone 5
Ξαομι mi4 : iPhone 5
Μειτζου όλα: όλα τα iPhone και κυρίως το 6
Γκουγκλαρετε κι αν δείτε πως δεν μοιάζουν τρελά τότε χρειάζεστε γυαλιά!
Ξερολας και ” δεν έχεις ιδέα ” στο σπίτι σας! Ναι; Ναι!

giorgosgek

@Flagship killer οτι να’ναι

Ekimolaos

@Flagship Killer
iPhone6: HTC One M7

Το πρόβλημα με τους ανθρώπους σήμερα είναι ότι πιστεύουν ότι είναι πολύ πιο έξυπνοι απ’όσο είναι… Ξέρεις τι λένε ε; Όσο πιο έξυπνος νομίζει πως είναι κάποιος, τόσο πιο χαζός είναι. Το ποιός το είπε αυτό είναι άλλο θέμα.

Επίσης who the f cares ποιός αντιγράφει ποιον; Ανταγωνισμός λέγεται. Παίρνεις κάτι που έκανε ένας άλλος και το κάνεις καλύτερα. Αν δεν υπήρχε ανταγωνισμός, ακόμα Motorola 2 κιλά συσκευή θα είχες. Σταματήστε να είστε φανατισμένοι οπαδοί λες και είστε γήπεδο Άρης – ΠΑΟΚ και αρχίστε να είστε καταναλωτές. Όχι “HEY I’M SMARTER THAN YOU!!!1” καταναλωτές, ανθρωπινοί καταναλωτές. Άηντε.

Flagship killer

Λέω την άποψή μου! Σωστή η λάθος οποιοσδήποτε μη φασιστακος οφείλει να τη σέβεται! “Δεν έχεις ιδεα” “ξερολας” κτλ δε χρειάζονται… είναι σα να λέει κάποιος ο ουρανός είναι πράσινος και του απαντάς “Δεν έχεις ιδεα” αυτός θα πιστεύει ακόμα πως είναι πράσινος… αν όμως του εξηγήσεις γιατί δεν είναι πράσινος και ότι είναι μπλέ θα σε παραδεχτεί! Δεν ειμαι fan καμίας εταιρίας και μάλιστα έχω γράψει διθυραμβικα σχόλια για p20 pro και mix 3 κι έχω κραξει τα iPhone ειδικά το xr… παραδέχομαι πως το iPhone 6 μοιάζει με το HTC αλλά δε γίνεται να μη πω και πως όλα τα κινέζικα στην αρχή τους έμοιαζαν με iPhone

Vendetta

Έκτακτο: Οργανωμένη μαζική επίθεση δέχτηκε ο Flagship killer από φανατικούς της τεχνολογίας. Το έναυσμα της επίθεσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, πηγάζει από τη χρησιμοποίηση της λέξης “απομιμήσεις” η οποία εξόργισε το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.