Eric Schmidt, Ο ισχυρός άνδρας της Google στην Ελλάδα

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, πραγματοποιεί μία επίσκεψη στην χώρα μας αύριο, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου και μετά να μεταβεί σε ένα άλλο μέγαρο, στο Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να δώσει διάλεξη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Megaron Plus, με τίτλο “Η Τεχνολογία ως έναυσμα για την ανάπτυξη”.

Η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου θα γίνει στις 3 το μεσημέρι και στις 5.30 το απόγευμα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής, για να εξηγήσει πώς ακριβώς οι καινοτομίες του σήμερα θα στηρίξουν την οικονομία του αύριο. Τη διάλεξη και τη συζήτηση με το κοινό θα συντονίσει ο Λουκάς Τσούκαλης, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης, Πανεπιστήμιο Αθηνών, και Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ). Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Google και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από εδώ.

Eric Schmidt Αθήνα, Eric Schmidt, Ο ισχυρός άνδρας της Google στην Ελλάδα

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

Περιμένω επικές ατάκες του για την κατάσταση στην Ελλάδα σαν την πρόσφατη “Το Android είναι πιο ασφαλές από το iPhone” 😛

Stelios

Ας κάνουν το store τους σαν της apple ( μουσική ταινίες βιβλία ελληνικά ) και μετά ας πει ότι θέλει το παλικάρι.

djfapples

να πάειι στον Αλέξη να του δώσει κάνα translator γιατί στα Αγγλικά δεν το χει

Sotiris

Δηλαδή ο σαμαρας δεν κανένα άλλο πρόβλημα αυτή την περίοδο και είπε δεν κάνω και μια συνάντηση με τον ερικ… Όλα τα χε η μαριωρη..

arg

Ωραία ελπίζω να μου έφερε το N5 που του παράγγειλα !

Πέρα απο την πλάκα σάν χρήστης πολώς εργαλείων της Google πολλοί δημόσιοι οργανισμοί δέν εκμεταλέυωντε εργαλεία και υπηρεσίες της google ειδικά σε θέματα τουρισμού που μπορούν να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο για να πάμε μπροστά.

Panagiotis G

Διαβάζω στις ειδήσεις ότι δεν είναι μόνο ο Eric Schmidt στην Ελλάδα αλλά θα βρεθούν όλοι μαζί και με τον επικεφαλή της ZTE οπότε κατι καλό μαγειρεύεται. πάντως περιμένω πως και πως τα Play Music,Play Movies και Play Magazines στην Ελλάδα γιατί από την Apple τα βλέπουμε καιρό τώρα.

asder

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΠΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΣΟ ΤΟΥ VLC ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Η ΕΣΤΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΥΟUTUBE

Θάνος

Όταν ενδιαφέρονται εταιρίες κολοσσοί για την Ελλάδα (HP,ZTE,Google κτλ), μόνο καλό είναι για την Ελλάδα και μπράβο στην κυβέρνηση. Το θέμα είναι να επενδύσουν και να μην πουλάνε το Office σαν την Microsoft που έπιασε κώτσο τον αλογοσκούφη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.