Essential Phone: Διαθέσιμες τρεις νέες πανέμορφες συλλεκτικές εκδόσεις

essential phone διαθέσιμες τρεις συλλεκτικές εκδόσεις, Essential Phone: Διαθέσιμες τρεις νέες πανέμορφες συλλεκτικές εκδόσεις

Η Essential μας είχε προετοιμάσει προχθές για μια ανακοίνωση που θα λάβαινε χώρα την Πέμπτη 15/2. Το ενδεχόμενο για την επισημοποίηση νέου smartphone “έπαιξε” αρκετά στα ειδησεογραφικά πρακτορεία, όμως φαίνεται πως τελικά δεν είναι ακόμα η ώρα του.

Εν τέλει, η Αμερικάνικη εταιρεία γνωστοποίησε την διάθεση τριών νέων χρωματικών επιλογών για το PH-1, γνωστό ευρέως ως Essential Phone. Οι υποψήφιοι αγοραστές καλούνται να επιλέξουν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις Ocean Depths, Stellar Grey και Copper Black χρωμάτων, εκτός των ήδη διαθέσιμων Black Moon και Pure White. Οι νέες εκδόσεις (δύο εκ των οποίων ήταν ήδη γνωστό πως κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσουν) είναι συλλεκτικές και το απόθεμα είναι εξαιρετικά περιορισμένο. Σύμφωνα με την Essential, η κατασκευή συσκευών από κεραμικό υλικό με επιπρόσθετα χρώματα είναι δύσκολη, θέλοντας να δικαιολογήσει την έλλειψη αρκετών παρτίδων.

Για να αποκτήσει κάποιος ένα από τα τρία πανέμορφα Essential μοντέλα, θα πρέπει να καταβάλει επιπλέον 100 δολάρια, δηλαδή συνολικά 599 δολάρια (η τιμή για τα Black Moon και Pure White είναι 499 δολάρια). Δυστυχώς, το Essential Phone δεν απευθύνεται στο ελληνικό κοινό. Η αλήθεια είναι πως οι νέες συσκευές είναι πραγματικά πολύ ωραίες και κεντρίζουν κατευθείαν τα βλέμματα. Όπως και να έχει, εμείς αναμένουμε στην παρουσίαση του επόμενου μοντέλου από τον Andy Rubin και ελπίζουμε πως, με κάποιον τρόπο, εκείνο θα περάσει τα ελληνικά σύνορα…!

essential phone διαθέσιμες τρεις συλλεκτικές εκδόσεις, Essential Phone: Διαθέσιμες τρεις νέες πανέμορφες συλλεκτικές εκδόσεις

essential phone διαθέσιμες τρεις συλλεκτικές εκδόσεις, Essential Phone: Διαθέσιμες τρεις νέες πανέμορφες συλλεκτικές εκδόσεις

essential phone διαθέσιμες τρεις συλλεκτικές εκδόσεις, Essential Phone: Διαθέσιμες τρεις νέες πανέμορφες συλλεκτικές εκδόσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex22-gk

Ωραία χρωματάκια, και όμορφη συσκευή γενικά βέβαια δεν την έχω δει από κοντά.

Αν πέσει στα 300 κάποια στιγμή και αν δεν έχει θεματάκια… με την πάροδο του χρόνου, μιας και έχει και ήδη χαμηλές πωλήσεις θα το δω με μεγάλο ενδιαφέρον

man

Μπορεί η κάμερα να μην είναι καλή, το notch να μην πολύ αρέσει, μπορεί αρκετές φορές να κρασάρει και να μην είναι τόσο γρήγορο, αλλά το design του είναι πραγματικά καταπληκτικό… Ειδικά αυτά τα νέα χρώματα δεν παίζονται. Αν συνεχίσουν το πολύ ωραίο design και διορθώσουν τα λάθη τους, τότε η επιτυχία θα είναι τεράστια.

χρηστος

Ομορφες συσκευες αλλα για τα λεφτα τους δεν αξιζουν.

panossd

@χρηστος Αμερική κοστίζει 499$ ,δλδ γύρω στα 450 ευρώ..μάλιστα κάποια στιγμή είχε βγει προσφορά 399$ ΜΑΖΙ με την 360 κάμερα..Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμη κατά τη γνώμη μου..κι εχοθν περασει όλων των κατηγοριών τα τηλέφωνα από τα χέρια μου.. εδώ Ελλάδα τα υπερκοστολογουν..και πάλι νομίζω ότι κοντραράρει στα ίσα όλα τα flagship όλων των εταιριών..

Αυτοκράτορας

Χαχαχαχαχα ναι τα πατάει κάτω όλα… τι s8 τι iphone10 😂😂😂

giannis

Με 80.000 πωλήσεις είναι ήδη συλλεκτικό….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Essential

Η Essential, η startup του “πατέρα” του Android βάζει λουκέτο

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του ενός και μοναδικού smartphone υπό την ονομασία Essential Phone, η Essential του Andy Rubin βάζει λουκέτο.

Smartphones Essential Essential android smartphones

Το επόμενο smartphone της Essential θυμίζει τηλεκοντρόλ

Η Essential ετοιμάζει ένα από τα πιο περίεργα smartphone που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, και σήμερα δημοσίευσε τα πρώτα teasers.

Smartphones Android Essential Essential android smartphones

Essential: Επιβεβαιώνεται το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο smartphone

Εκπρόσωπος της Essential επιβεβαίωσε το υπό κατασκευή smartphone στο XDA Developers, ελάχιστες είναι όμως οι πληροφορίες για αυτό.

Smartphones Essential Essential android smartphones Essential Phone

Ήρθε το τέλος για το Essential Phone που έφερε το notch στα smartphone

Το Essential Phone έφερε το notch στα smartphone, το οποίο “υιοθέτησαν” σχεδόν όλες οι εταιρείες Android smartphone και η Apple, με τα αποθέματα της συσκευής να εξαντλούνται και να σταματάει η παραγωγή της.