ETEN V900 | PDA κινητό με GPS και ψηφιακό δέκτη DVB-T

, ETEN V900 | PDA κινητό με GPS και ψηφιακό δέκτη DVB-TΚαθώς τον τελευταίο καιρό οι πωλήσεις κινητών με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile έχουν αυξηθεί, αρκετές εταιρίες επιθυμούν και σχεδιάζουν μοντέλα που ξεχωρίσουν με τις δυνατότητες τους κερδίζοντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Μια από τις κατασκευάστριες εταιρίες κινητών με λειτουργικό Windows Mobile είναι και η ΕΤΕΝ η οποία φημίζεται στη δημιουργία PDA με ενσωματωμένο GPS. Η πιο πρόσφατη υλοποίησή της ακούει στην κωδική ονομασία V900 και ενσωματώσει τηλεοπτικό δέκτη DVB-T για ψηφιακή TV on the go.

Το V900 υποστηρίζει τα πρότυπα DVB-H, DVB-T, DAB και TDMB για ψηφιακή τηλεόραση και ψηφιακό ραδιόφωνο. Αυτή τη στιγμή στη χώρα μας είναι διαθέσιμα και δωρεάν, τέσσερα τηλεοπτικά κανάλι DVB-T. Τα τρία από την ERT Digital και ένα από το κυπριακό ΡΙΚ. Είναι ένα από τα πρώτα κινητά με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T και αναμένεται να κάνει αίσθηση, αν και τα τέσσερα προαναφερθέντα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας μας, δεν έχουν και τόσο ενδιαφέρον. Σε ότι αφορά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς DAB δυστυχώς αν και παλαιότερα είχαν γίνει προσπάθειες με τον Kiss FM, σήμερα η χώρα μας δεν εκπέμπει κανένα σταθμό σε DAB.

Η ETEN φρόντισε να εφοδίασει το V900 με έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή Samsung χρονισμένο στα 533MHz καθώς και μνήμη 128MB για να μην έχετε ποτέ πρόβλημα με οποιαδήποτε εφαρμογή. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην οθόνη 2,8 ιντσών του V900 η οποία μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία της υποστηρίζει όμως ανάλυση VGA 640×480 pixels.
Το ETEN V900 υποστηρίζει HSDPA για υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS καθώς και ενσωματωμένο Wi-Fi για σύνδεση με το ίντερνετ σε όλα τα διαθέσιμα HotSpots.

Όσον αφορά τις multimedia δυνατότητες του, το V900 εκτός από το δέκτη DVB-T διαθέτει κάμερα 3Megapixels με auto-focus και LED φλας καθώς και μια δεύτερη για 3G βιντεοκλήσεις. Επίσης διαθέτει και θύρα TV-out για να προβάλετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεοκλιπ στην τηλεόραση η στην οθόνη του υπολογιστή σας εύκολα και γρήγορα.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Εντυπωσιακός επεξεργαστής 533MHz και ψηφιακός τηλεοπτικός δέκτης DVB-T.

Την ερχόμενη Τετάρτη είμαστε καλεσμένοι σε συνέντευξη τύπου για την ERT Digital, εύχομαι να ακούσουμε καλά νέα και να δοθούν άδειες και στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για να εκπέμψουν ψηφιακά.

giwrgos

Πιστεύω ότι είναι μά καλή κίνηση της εταιρίας να τραβήξει πελάτες σε σχέση με τα μέχρι στιγμής κορυφαία windows mobile κινητά Htc TyTn ii και Cruise και πιστεύω η τηλεόραση που έχει είναι κάτι που χρειάζεται όταν πας ταξίδι 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Το ETEN V900 λέει ότι θα κυκλοφορήσει με τα νέα Windows Mobile 6.1 και τα περιμένουμε για να δούμε τις νέες προσθήκες. Η τηλεόραση στα κινητά και ακόμα καλύτερα το DVB-T που είναι και δωρεάν, προσφέρει το κάτι παραπάνω. Στο ταξίδι και γιατί όχι και μέσα στο γήπεδο, για να βλέπεις σε replay τις φάσεις αλλά και τα γκολ των άλλων ομάδων.

Dhmhtrhs25

Τα έχει όλα:). Ξέρουμε πότε έρχεται;

Κώστας Βλαχάκης

@Dhmhtrhs25: Επίσημα η εταιρεία λέει ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο.
Όσο όμως και αν ψάχνω σε ξένα eshop και blog δεν το έχει ακόμα κανείς.

Πάντως όταν έρθει Ελλάδα, θα έρθει από το Πλαίσιο που διανέμει τα ETEN στη χώρα μας.

tasosvel

κι εγώ δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο , στο expansys το έχει μόνο για προπαραγγελία αλλά χωρίς να αναφέρει τιμή και στο play247 στα αναμενόμενα κινητά τηλέφωνα. Πάντως είναι μια πρωτοποριακή συσκευή τα έχει όλα 🙂

MITSOS

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ε!
ΔΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, τα ελληνικά κανάλια DVB-T δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο ακόμα. Όμως κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών και το επόμενο διάστημα θα δούμε ενδιαφέροντα πράγματα.

JorDaN978

Παιδιά είναι DVB-T με MPEG2 ή MPEG4??

Κώστας Βλαχάκης

Δεν κυκλοφορεί πια αυτό το μοντέλο, το άρθρο είναι από το 2008.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.