HTC One 2, Ο @evleaks διαρρέει τα “πρώϊμα” χαρακτηριστικά του

Άλλη μία ημέρα, άλλη μία διαρροή από τον @evleaks. Ο γνωστός leaker που τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει πολλές και “σωστές” inside πληροφορίες, επιστρέφει με τις προδιαγραφές για την επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC. Ο @evleaks αυτή τη φορά αναφέρεται στα πρώϊμα χαρακτηριστικά του HTC M8 ή αν θέλετε του HTC One 2 όπως θα ονομαστεί επίσημα κατά πάσα πιθανότητα (ή HTC One Two).

O @evleaks λοιπόν ισχυρίζεται ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC αναμένεται να διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974, 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης Full HD (1080p), 2GB RAM, UltraPixel κάμερα, (τεχνολογία που είδαμε για πρώτη φορά στο HTC One), κάμερα 2.1 Megapixel στην πρόσοψη για βιντεοκλήσεις και όλα τα καλούδια που φέρνει μαζί το γνωστό SoC.

Έτσι, θα υποστηρίζει δίκτυα LTE, WiFi 802.11n/ac, Bluetooth 4.0, ενώ θα έχει εγκατεστημένη τη τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 4.4 KitKat μαζί με την τελευταία έκδοση του UI της HTC, το Sense 6.0. Στο HTC M8 έχουμε αναφερθεί επίσης και εδώ.

HTC One 2, HTC One 2, Ο @evleaks διαρρέει τα “πρώϊμα” χαρακτηριστικά του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

Αν ισχύουν αυτα τότε η HTC δηλώνει ξεκάθαρα ότι πάει για κλείσιμο .

tasos

Άντε πάλι αυτό το παραμύθι με τα ultrapixel, ακόμα και ένα κινητό 8mp βγάζει κλάσης ανώτερες φωτογρφίες από το Htc one/one 2

alex

Δν νμζω να εχει αυτα μονο.. τι δλδ θα ειναι τ ιδιο κινητο με 0.3 ιντσες παραπανω? Αν ισχυει τοτε και η HTC βαδιζει στα χναρια Apple και Samsung δυστηχως… η apple και η samsung δν μας παρουσιασαν τπτ διαφορετικο ειναι ευκαιρια να παρουσιασει μια δυνατη ναυαρχιδα και να τους αφησει 5 σκαλια πισω αλλα επειδη τα ξερω εγω αυτα τα σκηνικα αυτες ολες ειναι συνενοημενες μεταξυ τους… Και καθοντε μερικοι κ τρωγοντε

vassilis

Ελπιζω ολα αυτα να μην επιβεβαιωθουν. Οθονη FHD, 2GB ram και snapdragon 800?????
Για να ανταγωνιστει το gs5 κλπ… θα πρεπει η οθονη να ειναι 2K, η ram 3GB και για chipset τουλαχιστον τον snapdragon 805 (αφου θα βγει καλυτερος και πιθανοτατα εξηντατετραμπιτος)

κωστας

Μη ψαρώνετε για το μίνι 2 είναι τα σπεκς

Σταύρος

Υψηλά ο πήχης δεν φαίνεται να μπήκε από την ΗΤC αν ισχύουν τα παραπάνω. Βέβαια αν κατεβάσει την τιμή της νομίζω θα έχει κάποια ανταγωνιστικότητα πατώντας πάνω στην επιτυχία του προκατόχου. Αυτό που περίμενα πάντως ήταν ένα GB Ram ακόμη αλλά… Sumi wins… Είδομεν.

Gmis

@κωστας +1

Beowolf

Άσε,.κραταω το Οne 1 και τα 6-7 κατοστάρικα μου.

Prototype

Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στη παρέα σας.Εύχομαι σε όλους μια καλή Χρονιά γεμάτη υγεία και ότι επιθυμείτε!Δεν μου φαίνεται πολύ περίεργο σχετικά με το να φοράει snapdragon 800 γιατί ο 805 έχω την εντύπωση ότι περνάει δοκιμαστικά και θα ήταν έτοιμος στο δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους για να φορεθεί σε συσκευές… Πιστεύω ότι θα είναι μια σκληρή χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες με πολλές επιλογές για εμάς.

stratos

αφου εγραψες δυο φορες ηταν αναγκη να γραψεις και τριτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ελα πλακα κανω

patentas

Εγω πάντως ελπίζω η HTC να μείνει στο Full HD.. Πραγματικά δεν χρειάζεται να πάμε πιο πάνω. Τσάμπα επεξεργαστική ισχή θα χρειάζεται..

Glukoulis

Σωστός ο prototype με την παρατήρηση του.Ναυαρχίδες που θα κυκλοφορήσουν αρχές 2014 πιθανότατα δεν θα φοράει καμία snap 805.H Htc κάνει δοκιμές για τη νέα ναυαρχίδα της από τον περασμένο Σεπτέμβρη (τουλ. τότε βγήκαν κάποια πρώιμα leaks με το καλούπι του htc one να φοράει το τελευταίο ,τότε, soc της qualcomm).Και πιθανότατα το νέο μοντέλο δεν θα έχει κάτι ριζοσπαστικό όσον αφορά τα specs.Αυτό που περιμένω από μία σοβαρή εταιρία όπως θέλει να λέγεται η Htc, είναι να βελτιώσει σε όλους τους τομείς το νέο Οne και να είναι ένα μοντέλο πραγματικά λεπτομερέστερα μελετημένο από τον προκάτοχο του.Προχειρότητες δεν συγχωρούνται.Όλος αυτός ο πόλεμος με τα specs στερείται ουσίας όταν οι εταιρίες πιέζονται να ενσωματώσουν χαρακτηριστικά που δεν δουλεύουν ακόμα όπως πρέπει ή απλώς είναι περιττά,μόνο και μόνο για να κρατήσουν τον wow!-factor σε υψηλά επίπεδα.

Νικος

Αν θυμάμαι καλα η HTC κάποτε έκανε κάλες πωλήσεις.Που χάθηκε ή “HTC”;

Vasilis

Φίλε Νίκος χάθηκε στις πολύ κακές επιλογές της, όπως το άθλιο service.
Εγώ πήρα HTC one X για καλό και ήταν το πρώτο μου HTC.
Μάπα η συσκευή… Χαλασμένο wi-fi πάει service, πρόβλημα στην οθόνη, πάει service, ξανά wi-fi ξανά service και αλλάζουν και μητρική, εδώ είναι το καλό… μου βάζουν μητρική που έχει πρόβλημα με το σήμα gsm το χάνει, το ξαναστελνω και Μου λένε δεν δεχόμαστε την εγγύηση γιατί η οθόνη δεν είναι στην σωστή θέση ΠΏΣ? ΤΙ? ΠΌΤΕ? Έτσι έμεινα…
Μωρέ τι τηλέφωνα τι email στα κεντρικά η απάντηση ίδια.
Απολογισμός? 7 μήνες κινητό 700€ από Vodafone 3 μήνες στα χέρια μου 4 στο service και στο τέλος μου φάγανε και τα 700 € άρα λογικό είναι να φτάσει εδώ που έφτασε, Ρε Αντε Γειά!

Νικος

Vasili.Κρίμας για μια τετια εταιρεία να κανεί τέτια λάθη.Δεν θα το περιμένα ποτέ από την HTC.Και το μώνο που αξίζει από το ONE ειναι ο ήχος αν και 740€ πέρνεις ενα από τα καλύτερα ηχοσυστήματα στην αγορά(πλακίτσα)

Johnny

Δεν καταλαβαίνω τι έχετε πάθει όλοι και θέλετε 2Κ οθόνη. Ήδη τα FHD 5ίντσα έχουν πολύ ψηλή πυκνότητα pixels (441 ppi) άρα η μεγαλύτερη ανάλυση όχι μόνο είναι αχρείαστη αλλά τρώει και μπαταρία.
Τα 3 gb ram είναι επίσης αχρείαστα. Είδατε κάποια σημαντική διαφορά στην απόδοση ανάμεσα στο note 3 και στα άλλα high-end smartphones που έχουν 2 gb ram (g2,z1,nexus 5);
Επομένως μη ζητάτε 3 gb ram για το διάδοχο του One
Εκεί που πρέπει να εστιάσει η Htc είναι η βελτίωση της κάμερας γιατί άμα είναι σαν τα προηγούμενα…..

μιχαλης

Αν είναι να μας πουλήσει αυτα τα specs κανένα 800 όπως το one max , τότε καλύτερα να μην το βγαλει . Απο την στιγμή που θα παίζουν στην αγορα snapdragon 805 με 2k οθόνες 4000mah μπαταρίες και 3 με 4gb ram και τα πουλανε στην ίδια τιμή γιατι κάποιος να προτιμήσει το HTC one 2 . Και επίσης αν είναι να αλλάξει την κάμερα μόνο και τον επεξεργαστή γιατι κάποιος που έχει το πρώτο να πάει στο δευτερο

George

Ας βγαλει το ιδιο κινητο με τα ιδια specs αλλα με 4000mAH Μπαταρια και θα σκισει σε πωλησεις!
Σιγα τις διαφορες που θα εχουν τα επομενα κινητα…. Βαρεθηκα την χαμηλη αυτονομια των smartphones…

Prototype

Η htc είναι πολλά χρόνια στο χώρο του smartphone πρωτοπόρα εταιρεία σε πολλά σημεία ότι αφορά το τομέα του smartphone και πολύβραβευμένη!Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά μετά το hd2 και έχει χάσει το δρόμο τς.Θα συμφωνήσω με τον Vasilis για το service ότι δεν είναι και το καλύτερο. έχω πολύ κακή εμπειρία.Θελω να πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο της ξανά σαν εταιρία και δε θα σβήσει. Βγάζει πολύ ποιοτικά προϊόντα και τρομάζει τον ανταγωνισμό.. Αυτό αρκεί για να ανεβαίνει ο πήχεις κάθε φορά.

Solon

Αν δεν παρατήσει την Ultrapixel κάμερα δεν θα περπατήσει.

solar

Δεν με χαλάει η τεχνολογία UltraPixel, αρκεί να έχει μεγαλύτερο αισθητήρα η κάμερα γιατί τα 4 Mpixel που έχει το One είναι για κλάματα.

Αποστόλης Ρόδος

Μια πολύ δυνατή (επιτέλους) κάμερα, (κάμερα που να φυσάει) … μια καλύτερη ακόμα μπαταρία για καλύτερη αυτονομία και ένας 800άρης snapdragon επεξεργαστής… είναι αρκετά για μένα αν προστεθούν στο ήδη καταπληκτικό HTC one.
Ειδικά η κάμερα. Εγώ ούτε με 8mp και ας λέγεται ultra pixels, θα ημουν ευχαριστημένος. ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Αν δεν τα δω αυτά … θα μείνω στο HTC one … AΛΛΑ την επόμενη φορά (και ας είμαι πολέμιος των 16gb κινητων)… θα χτυπήσω το Xperia Z1 και πιθανότερα το Ζ1s με λύσσα… 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.