Ο νέος Facebook Messenger Lite φέρνει λειτουργία video chat

Η εφαρμογή Facebook Messenger Lite μπορεί πλέον να ανταγωνιστεί τον κλασικό Facebook Messenger προσφέροντας αυτό που σε όλους έλειπε. Τη δυνατότητα video chat. Η αναβαθμισμένη έκδοση με την προσθήκη της νέας λειτουργίας έρχεται σε πρώτη φάση σε Android συσκευές.

Σχεδιασμένη ειδικά για χαμηλού κόστους συσκευές με low-end χαρακτηριστικά, περιορισμένη μνήμη ή και αργή ταχύτητα σύνδεσης στο internet, η ‘lite’ έκδοση του Facebook Messenger ακόμη και με αυτήν την προσθήκη παραμένει «ελαφριά» σε σύγκριση με την standard έκδοση.

Facebook Messenger Lite, Ο νέος Facebook Messenger Lite φέρνει λειτουργία video chat

Αρκεί οι developers της Facebook να το κρατήσουν εκεί και να μην αρχίσουν να φορτώνουν το Messenger Lite app με επιπλέον λειτουργίες που βαραίνουν την εφαρμογή κάτι που έγινε σταδιακά και με το Facebook Messenger.

Επίσης, εννοείται πως περιμένουμε και το ίδιο update για iOS συσκευές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Καιρός ήταν !!!! Κανονικά θα πρεπε να έχουν βελτιωμένη ποιότητα ηχητικού μηνύματος επίσης (αντί για 8KHz δειγματοληψία να έβαζαν 24KHz με AAC στα 48kbps, έχω βαρεθεί τόσο καιρό να κάνω πατέντες για να στέλνω ηχητικά μηνύματα σε υψηλή ποιότητα ήχου)

Θοδωρής

Εντάξει οκ μέχρι την βίντεο κλίση αλλά αν αρχίσουν να το γεμίζουν και αυτό θα χάσει το νόημα της ελαφριάς έκδοσης μια και από ότι έχω δει λειτουργεί καλά και σε συσκευές με 512 ram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.