Facebook Messenger: Ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του και η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους

Facebook Messenger, Facebook Messenger: Ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του και η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους
Πέρυσι τον Μάιο στα πλαίσια του F8 developers conference η Facebook ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό του Facebook Messenger. Από τότε η εταιρεία έδινε σε μεμονωμένους χρήστες πρόσβαση στα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Η καταχώρηση του Facebook Messenger στο Google Play και το App Store έχει ενημερωθεί και οι εικόνες δείχνουν το νέο inteface. Ωστόσο, σύμφωνα με την ομάδα του Messenger, θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι η αναβάθμιση να είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες.
Ο στόχος του επανασχεδιασμού ήταν να γίνει πιο απλός ο client συνομιλιών έτσι ώστε τα μηνύματα μας να είναι και πάλι στο επίκεντρο. Ίσως αυτό δικαιολογεί τον χρόνο που χρειάστηκε η εταιρεία μέχρι να ολοκληρώσει τον επανασχεδιασμό της εφαρμογής, και να τη διαθέσει στο κοινό.
Μετά την ανακοίνωση του επανασχεδιασμού του, το ανανεωμένο Facebook Messenger ήταν διαθέσιμο για συγκεκριμένους χρήστες. Ο μόνος τρόπος που μπορούσε ο κάθε χρήστης να αποκτήσει την αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής ήταν να έχει στην κατοχή του μια συσκευή Facebook Portal, η οποία εξανάγκαζει το app να πραγματοποιεί αναβάθμιση στις beta εκδόσεις.
Facebook Messenger, Facebook Messenger: Ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του και η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους
Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του επανασχεδιασμού είναι η μείωση των εννέα καρτελών σε τρεις. Επίσης, το νέο interface είναι πιο καθαρό, λιτό, και σχεδόν εξ ολοκλήρου άσπρο. Οι συνομιλίες θα εξακολουθούν να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που έχουν προστεθεί ανά τα χρόνια, όπως τα παιχνίδια, τα bots, και οι υπενθυμίσεις. Μόνο που τώρα θα είναι κρυμμένα πίσω από ένα νέο εικονίδιο τεσσάρων κουκίδων. Οπότε, αν και δεν προστέθηκαν νέα χαρακτηριστικά, η εμπειρία του χρήστη βελτιώθηκε αρκετά.
Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Έχω εδώ και αρκετό καιρό την νέα σχεδίαση , είχαν πει ότι θα βάλουν και dark theme πράγμα που δεν έγινε , κρίμα

Neon

Εδώ και κάτι μήνες είναι έτσι το Messenger.

Sav

Μόνο εμένα δεν έχει αλλάξει εδώ καιρό ενώ έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις περίεργο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.