Qualcomm, Το πρώτο smartphone με Snapdragon 805 από τον Μάϊο;

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για όσους φίλους περιμένουν το Samsung Galaxy S5, το HTC One+ ή άλλες συσκευές, αλλά εκπρόσωπος της Qualcomm -off-the-record- είπε σε Ιαπωνική ιστοσελίδα κατά την διάρκεια της CES 2014, ότι η πρώτη συσκευή με Snapdragon 805 SoC, θα κάνει την εμφάνιση της τον Μάϊο. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν αποκάλυψε ποια συσκευή θα είναι αυτή.

Τελευταία μάθαμε ότι η Samsung, θα παρουσιάσει το Galaxy S5 μαζί με το Galaxy Gear 2 τον ερχόμενο Απρίλιο, οπότε μιλάμε για μία “χρονική απόσταση” λίγων εβδομάδων; Λέτε η Samsung να ανακοινώσει το Galaxy S5 με δύο εκδόσεις πάλι, αλλά χωρίς υποστήριξη 64bit (τουλάχιστον στην μία);

Η εταιρεία πάντως εδώ και καιρό φημολογείται ότι εργάζεται πάνω στην 64bit έκδοση του Samsung Exynos 6 Octa, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε την ναυαρχίδα της με αυτό το chip, αν όχι το πιθανότερο. Από την άλλη ωστόσο, δημιουργούνται και ερωτήματα…

Qualcomm Snapdragon 805, Qualcomm, Το πρώτο smartphone με Snapdragon 805 από τον Μάϊο;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theo

εγώ πιστέυω ότι η πρώτη συσκευή θα είναι είται της lg to g2 pro η καμία κινέζικη π.χ . meizu ή xiaomi. η samsung συνήθως αργεί λίγο να βάλει τους τελευτέους επεξεργαστές στις συσκευές της.

Apostolis Vlv

Δύσκολο να ανακοίνωσει παλι 2 εκδόσεις μόνο για τον επεξεργαστή, μήπως θα ανακοίνωση ένα Samsung galaxy s5 με τον 800αρι και μετά απο λίγο να ανακοινώσει νέα σειρά για ναυαρχίδες που θα εκμεταλλεύονται το TIZEN και θα βάλει μέσα τον 805? Αλλα χρειάζεται χρόνος για ανακοίνωση της επόμενης ναυαρχίδας… Ο χρόνος θα δειξει!

True

@ Apostolis Vlv Συμφωνω μαζι σου φιλε.Δεν νομιζω η Samsung να παιχει ξανα με τους επεξεργαστες οπως εκανε με το S4.Kατα την αποψη μου η Samsung,θα βαλει μονο τον 805 στο Galaxy S5 (για αυτο το λογο δεν θα το ανακοινωσει στο MWC και περιμενει μεχρι τον Απριλιο να το ανακοινωσει, ετσι ωστε να μπορει να βαλει τον 805, αντι τον 800 οπως ειχαν βγει φημες απο το AnTuTu { γι’αυτο εξαλλου το 1ο smartphone με 805 θα βγει τον Μαιο και θα ειναι τ galaxy S5}).
Και τον οκταπυρηνο Exynos 6 (64 bit) θα περιμενει να τον βαλει στο καινουργιο galaxy F (F series) μιας και θα ειναι πιο premium και πιο δυνατο, που κατα την γνωμη μου θα το ανακοινωσει στο 2ο εξαμηνο του ετους ετσι ωστε να μπορει να ανταγωνιστει τις ναυαρχηδες αλλων εταιριων οπως iphone 6,lg g3,sony Z2 κλπ.

Giannis Charp

Υπάρχει και το ανοιχτό θέμα του Oppo Find 7 στη μέση που βάση φημών θα είναι Snapdragon 800 η 805.Η Oppo έχει ξεκινήσει να δίνει επίσημα κάποια από τα χαρακτηριστικά του (οθόνη,nfc,lte) οπότε δύσκολα να πάει μέχρι Μάιο.Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις…

Darth

αν μιλάμε για samsung κατά 99% θα βγάλει μοντέλο με το sd800 και ένα μοντέλο με exynos και λίγο αργότερα και με sd805 κλπ κλπ (τα κλασσικά δλδ μια ονομασία 500 συσκευές)

Theo

Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα το παρουσιάσει πιο αργά, δλδ μέσα απριλίου, ώστε όταν θα το κυκλοφορήσει από μέσα μαιου και μετά, να είναι έτοιμο με τον 805.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».