Φωτογραφία από την Infinity-O display δείχνει την τρύπα για τη selfie στο Galaxy A8s

Φωτογραφία Infinity-O display selfie Galaxy A8s, Φωτογραφία από την Infinity-O display δείχνει την τρύπα για τη selfie στο Galaxy A8s

Η Samsung παρουσίασε πριν από μερικές εβδομάδες τις Infinity U/V/O display, οι οποίες έχουν από ένα διαφορετικό notch, με την Infinity-O να εμφανίζεται σε φωτογραφία και να παίρνουμε μια πρώτη ιδέα του πως θα είναι τα νέα smarpthone της εταιρείας με αυτού του είδους τις οθόνες.

Μέχρι σήμερα είχαμε δει τις συγκεκριμένες οθόνες μόνο σε πατέντες που είχε κατοχυρώσει η Samsung αλλά φαίνεται πως έχουμε την πρώτη φωτογραφία που δείχνει το τζάμι που θα καλύπτει την οθόνη του Galaxy A8s, το οποίο δε θα έχει το γνωστό notch που ελάχιστοι φαίνεται να συμπαθούν, αλλά μια τρύπα στην αριστερή πλευρά της οθόνης όπου θα βρίσκεται η selfie κάμερα.

Οι πηγές αναφέρουν πως το Galaxy A8s θα είναι από τα πρώτα smartphone της Samsung που θα έχει την Infinity-O display με την τρύπα στην αριστερή πλευρά της οθόνης για τη selfie κάμερα. Η φωτογραφία αυτή μας δείχνει μόνο το τζάμι που θα καλύπτει την οθόνη και όχι ολόκληρη την οθόνη, αλλά αυτό αρκεί για να δούμε το πως θα κινηθεί η Samsung σε αυτού του νέου είδους οθόνες. Φαίνεται τελικά πως δεν κατάφερε να αντισταθεί στο notch και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε το συνολικό αποτέλεσμα αν θα είναι ίδιο με τα υπόλιπα notch-smartphone ή θα έχει καλύτερη υλοποίηση από την πλευρά της Samsung.

Τέλος, αναφορικά με τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του Galaxy A8s, αυτά κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 660, χωρίς να αποκλείεται να δούμε τον Sd 670 ή Sd 675, μαζί με 6GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου αλλά και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, όπως έγινε και στο Galaxy A7 (2018).

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.