Φωτογραφία δείχνει waterdrop notch στην οθόνη του Galaxy M20

Φωτογραφία δείχνει waterdrop notch οθόνη Galaxy M20, Φωτογραφία δείχνει waterdrop notch στην οθόνη του Galaxy M20

Η Samsung μέχρι σήμερα δεν είχε ασχοληθεί με το notch στην οθόνη των smartphone αλλά με τις Infinity U/V/O είδαμε πως ήρθε η στιγμή για τη μεγάλη αλλαγή η οποία φαίνεται να περιλαμβάνει και waterdrop notch αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που δείχνει την οθόνη του Galaxy M20.

Σύμφωνα με τη σελίδα 91Mobiles, έχουμε την πρώτη φωτογραφία από το τζάμι της οθόνης του Galaxy M20 που δείχνει να έχει waterdrop notch για τη selfie κάμερα και τους αισθητήρες, σε μια προσπάθεια να φέρει το full screen σχεδιασμό στα smartphone της mid-range σειράς. Επιπλέον, η οθόνη δείχνει αρκετά μεγάλη και δείχνει να είναι λίγο κυρτή στις πλευρές της, δίνοντας ένα πιο ποιοτικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα Galaxy J και Galaxy On που η σειρά M θα αντικαταστήσει.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy M20, η οθόνη του πιθανόν να φτάσει τις 5.6 ίντσες με ανάλυση 1080×2340 pixel, λειτουργικό σύστημα Android 8.1.0 Oreo, επεξεργαστή Exynos 7885, επιλογή για 3GB RAM και 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης αλλά και 4GB/64GB, με τη μπαταρία να έχει χωρητικότητα 3300mAh, ενώ τα οπτικά μέρη της συσκευής κάνουν λόγο για κύρια κάμερα στα 16MP και 5MP selfie.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.