Φωτογραφία της οθόνης του Google Pixel 3 XL αποκαλύπτει το notch

φωτογραφία οθόνης google pixel 3 pixel 3 xl notch, Φωτογραφία της οθόνης του Google Pixel 3 XL αποκαλύπτει το notch

Φαίνεται πως η Google θα κινηθεί διαφορετικά αναφορικά με τα Pixel 3 και Pixel 3 XL μιας και φωτογραφία που φημολογείται να απεικονίζει το γυαλί της οθόνης των δύο συσκευών δείχνει πως το notch βρίσκεται στο Pixel 3 XL και όχι στο Pixel 3.

Η φωτογραφία που εμφανίστηκε στο Weibo δείχνει πως η αναλογία της οθόνης διατηρείται στο 18:9 ενώ η μια επιπλέον οπή στο πάνω μέρος της οθόνης πιθανόν να δηλώνει την ύπαρξη δεύτερης selfie κάμερας ή κάποιας τεχνολογίας που να βοηθάει στην τρισδιάστατη ανάγνωση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής, όπως η Apple έκανε με την TrueDepth camera και το Face ID.

Από τη στιγμή που η Google ανακοίνωσε επίσημα πως το Android P θα υποστηρίζει συσκευές με notch, ήταν και λογικό να αναμένουμε το notch σε κάποια δική της συσκευή, με το Pixel 3 να μην το διαθέτει, δίνοντας έτσι την επιλογή σε όσους δεν τους αρέσει το notch, να επιλέξουν τη συγκεκριμένη συσκευή.

φωτογραφία οθόνης google pixel 3 pixel 3 xl notch, Φωτογραφία της οθόνης του Google Pixel 3 XL αποκαλύπτει το notch

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
merci

Καταραμενη ασχημια αυτα τα πιξελ

Flagship killer

Λύσσα κακία με το νοτς

vasilis

θελω να δω αν καταργησει η apple αυτη την περιφημη εγκοπη στα επομενα μοντελα,η οποια δεν λεω αν με πειραζει ή οχι,να δω τι θα κανουν ολοι αυτοι…

nikos2018

Μία τετράπλευρη οθόνη ΔΕΝ μπορεί να έχει έξι γωνίες !!!! Είναι αφύσικο, άβολο, απαράδεκτο (και όσα ακόμη “α” θέλει κάποιος). Ας μην κοροϊδευόμαστε.

Ένα σκέτο σίχαμα είναι αυτό το “καρούμπαλο” που πλακώνει μέρος της οθόνης, αδύνατον να γίνει αποδεκτό από τους χρήστες, όσο και επιμένουν.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η apple μετέτρεψε όλους τους κατασκευαστές σε ΠΡΟΒΑΤΑ που ακολουθούν τυφλά τον τσοπάνη. Μακάρι ο τσοπάνης ν’ αλλάξει μυαλά και να το αφαιρέσει, βοηθώντας στην επιλογή τους και τα ΠΡΟΒΑΤΑ.

kostas

Το XL ειναι για τους χονδρούς?
Notch… μόδα ειναι θα περάσει, η το αντίθετο?
θα είχαμε ένα κινητό οθόνη αλλά χρειάζονται και τα μικρόφωνα και κάμερες και μεγαφωνακια, συνδυασμός καλός κακός έτσι ειναι,
η samsung έχει μια λεπτή γραμμή που τα έχει ενσωματώσει όλα εκεί πάνω και έχει στρογγυλέψει της γωνίες.

Agnostos13

Άααλλος για τη βάρκα μας…

Μανώλης

είμαι σίγουρος ότι ενώ σε Κινεζιές με notch δουλεύει μια χαρά το σεμεδάκι εδώ θα έχει πρόβλημα με τους αισθητήρες και τη κάμερα!!!! χαχαχα!!!!

Saša

Ασχετο αλλα μου αναβει τα λαμπακια η βρωμοgooglesearch-o-μπαρα στην “επιφανεια εργασιας”, οπως εννοειται και το καθυστερημενο notch, η μη αποσπομενη μπαταρια, το 18:9, το 19:9, η αφαιρεση του jack, το οτι οι τιμες εχουν ξεφυγει κτλ κτλ. Γενικα ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με την πορεια των σημερινων τηλεφωνων…

mech.al.

Είναι ξεκάθαρο ότι η γκουκλ δεν θέλει να ανταγωνίζεται τις άλλες αντροϊντ εταιρείες… Αλλιώς ποιος ο λόγος για τέτοιο συντηρητικό σχεδιασμός;;

Σταύρος Χρι

Όταν βγει θα κάνει όσο δυο s9 με παραεισαγωγη στο Ελλαδισταν 4bg ram και 64gb rom μην επεκτασιμη και το OnePlus 6t (μέχρι τότε) τα το περνάει σταματημένο. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.. Επίσης σίγουρο είναι ότι θα έχει την καλύτερη κάμερα στο πλανήτη για το 2018 κι φέτος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.