Φωτογραφία του iPhone των 6.1 ιντσών δείχνει μεγάλη κάμερα και σασί από αλουμίνιο

φωτογραφία iphone 6.1 μεγάλη κάμερα αλουμίνιο, Φωτογραφία του iPhone των 6.1 ιντσών δείχνει μεγάλη κάμερα και σασί από αλουμίνιο

Real-life φωτογραφία φημολογείται πως απεικονίζει το iPhone των 6.1 ιντσών, λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση της Apple με τα χαρακτηριστικά του πίσω μέρους της συσκευής να δείχνουν τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Η φωτογφραφία που διέρρευσε πιθανόν να απεικονίζει το iPhone με την LCD οθόνη των 6.1 ιντσών σε μαύρο χρώμα, με ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του πίσω μέρους της συσκευής να είναι εμφανή. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη διαφορά φαίνεται στην κύρια κάμερα της συσκευής η οποία είναι μονή αλλά μεγαλύτερου μεγέθους από αυτήν του iPhone 8, ενώ το flash βλέπουμε να έχει μετατοπιστεί κάτω από αυτήν με το μικρόφωνο να έχει τοποθετηθεί ανάμεσά τους.

Το συγκεκριμένο iPhone έχει τη φήμη πως θα είναι το “οικονομικό” μοντέλο της Apple για τα iPhone που θα ανακοινωθούν σήμερα, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για LCD οθόνη, notch και Face ID, με το σώμα της συσκευής, σύμφωνα με τη φωτογραφία, δείχνει να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο με την πλάτη της συσκευής να είναι από γυαλί ώστε να μπορεί να φορτίζει ασύρματα.

Ο λόγος που η Apple επιλέγει το αλουμίνιο και όχι ανοξείδωτο ατσάλι όπως του iPhone X, είναι για να κρατήσει το κόστος κατασκευής και πώλησης της συσκευής σε χαμηλά επίπεδα, τα οποία όλοι φαντάζονται πως θα είναι χαμηλά σε σύγκριση με τις τιμές των OLED μοντέλων στις 5.8 και 6.5 ίντσες. Επιπλέον, ίσως είναι η πρώτη φορά που θα δούμε κάποιο iPhone με υποστήριξη χρήσης δύο καρτών sim, μια δυνατότητα που οι πληροφορίες αναφέρουν να αφορά αποκλειστικά την αγορά της Κίνας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Είναι τα ανοξείδωτο ατσάλι ακριβότερο του αλουμινίου;

Nixname

@Agnostos13 ναι φιλε μου ειναι ακριβοτερο βεβαια εχει και τα πλεονεκτηματα της αντοχης αλλα η αππλε δεν τα υπολογιζει ιδιαιτερα….

Project.one

Wow και αλουμίνιο και μεγάλη κάμερα!!! Μας κακομαθαίνει αυτή η Apple με τόσα innovation μαζεμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.